reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejo
ale padnieta wczoraj bylam wczoraj..
dzis jakas polamana jestem i jakby chorobsko bralo:baffled:dzis dzien odpoczynku;-)
owca tak..ale malej nie bylo dopiero brat po nie jechal jak my pojechalismy..bo dawid kaszle i lepiej zeby sie nie widzieli.pozniej dzwonilam i sie okazalo ze w drodze ze szczecina im zwymiotowala i prawdopodobnie beda wracac w poniedzialek do szpitala.a miala byc tydzien w domu.oby wyniku krwi dobrze wyszly.chemia planowana do grudnia..
ciacho ja zawsze daje smietane 30tke i 2 smietanfixy przewaznie;-)
madziarena co taki napiety grafik?
megi u mnie po 9zl truskawki ..ciekawe czy zejda z ceny jeszcze:-p
ezoja mowisz ze zaczynasz sie bac;-)
dzis u mnie rybka i salatka z lodowa i warzywami z feta i ziemniaczki z koperkiem;-)
jak zwykle sie nie wyspalam..jak nie jaskolki mnie budza bo se probuja u mnie gniazdo zrobic to jeszcze sasiadka mnie o 4 obudzila..wracala ze slubu swojej corki wiadomo pod wplywem procentow:-D
ehh chyba juz mi nie dane wyspac sie :-D

reklama
MARZENKO ja w czwartek "poszalałam" i w sumie od piątku się lenie... pobolewa mnie brzuchol coś... i w pachwinach ciągnie... chyba trzeba troszke zwolnic... I też mam katar już 4 dzień i gardło zaczęło bolec, oczy spuchnięte i łzawiące... alergicznie jak nic

Ja jakoś weny nie mam na pisanie... tzn w tygodniu to czasu nie miałam bo ciągle w biegu... W piątek urodziny M wczoraj na festynie z młodym byłam, dziś niby leniwie, ale M i wczoraj i dziś na budowie więc całe dnie z młodym...

Jutro do chirurga z rączką, no i już chyba mu gips dadzą... eh. wole chyba tą szyne jednak żeby miał, teraz tak gorąco :-(

Witajcie. Nam dzisiaj jakoś dzień minął, byliśmy u teściów, potem na szybkiej kawie u Moich rodziców a teraz w domku jesteśmy. Jutro już niestety trzeba wracać do pracy ehsss jak mi się nie chce, normalnie masakra jakaś :-/ najgorzej jak się w domku troszkę posiedzi i później trzeba wrócić do pracy. No ale jakoś dam radę.
ale mialam fuksa..weszlam do domu i zaczelo lac:-Dtego to dzis bym sie nie spodziewala:eek: kroma ja wlasnie pojadlam truskawek z jogurtem naturalnym pychotka;-) bratanicy kupilam gre i wyklejanke taka fajna w ksiegarni i do tego slodycze...mysle ze starczy.. do lumpa tez zaszlam.. dla mlodej kilka rzeczy wzielam ale juz wiekszych. kroma dobrze masz z wyprawka;-)ja wszystko od nowa..tzn body mam ale leginsy sukieneczki sweterki trzeba zakupic;-)i dla siebie spodnie z tych luznych dostalam ;-)za 7zl nie bede se zalowac;-) mycha szkoda ze go zwolnili...ale dobrze ze jeszcze jest kuron w razie czego ,,malo bo malo ale zawsze cos.. zdrowka dla was. a szefowa nie gniewa sie ze na l4 jestes?w koncu mogla cie troche wykorzystac;-)
Marzenka a no nie ma kuronia i to jest najgorsze bo zawsze te parę zł by było a tak to lipa... Moja wyplata na szczęście jest ale na opłaty i życie za cholerę nie wystarczy, nie wiem jak to będzie ale jakoś musi być prawda eZoja ??? A szefowa się nie gniewa, wie co i jak i sama powiedziała, że jak trzeba to mam iść na L4 żeby się dziecko wykurowało w końcu. :)
Witam ezoja- to ładnie dałaś z tą śmietaną:laugh2:ja zawsze pilnuje, a i tak czasem nie wychodzi. apropo ciacho czy ty coś dodajesz do bitej śmietany w sensie żelatynę, albo np snieżki, fix? tak czytałam twój przepis i nigdzie nie podałaś. Ja już próbowałam z fixami- nie wyszło, z żelatyną na ogół wychodzi, ale bita robi się wtedy płynniejsza, nie jest taka gęsta i sama nie wiem jak to robić by dobrze było. ezoja - 100 lat dla Michalinki mycha- szkoda , że m stracił pracę, kurcze co teraz się dzieje, wszędzie słyszę, że ktoś pracę stracił, albo że szuka i nic nie ma, masakra. Powodzenia na rozmowie, trzymam kciuki. Może m na jakieś wakacyjne zbiory za granicę załapałby się? aniołek- zdrowia dla mamy i dużo siły dla Was obu. Mój m młodego bierze do galerii, za butami ma popatrzeć,może jakieś adidasy kupić. Ja w tym czasie posprzątam i ukąpie się. Pranie puściłam, ładna pogoda to poschnie szybko. Miłej soboty
Aneteczka M z chęcią pojechał by gdzieś na jakieś wakacyjne zbiory za granicę itp., ale samemu ciężko znaleźć coś pewnego mimo że cały czas szuka. I tak tutaj niestety nie ma stałej pracy, póki co nie ma żadnej pracy dlatego wyjazd za granicę to byłby jak strzał w dziesiątkę no ale cóż.... Aniołku współczuję Ci, faktycznie dłuuuuuuugo Mnie nie było bo nawet nie wiedziałam, że Twoja mama tak choruje :( współczuję Ci Kochana, ale musisz wspierać mamię itp żeby się nie poddała i walczyła. Trzymaj się!!!

Hej

Ciacho - dzięki, spróbuje z tymi proszkami co mówisz, mam niedłygo urodziny to zrobię.

mycha- czasem przez biura pośrednictwa ludzie jeżdzą, wiem że tam zdzierają, ale czasem to lepsze niż nic.

My dziś w askanie byliśmy, potem w nowej, później obiad i z dzieckiem na plac zabaw, wróciliśmy o 20 do domu. Synek kolacje zjadł, do kąpieli i już leży.
Jutro do pracy:dry:tak się nie chcę jak ładna pogoda.

marzenka- strasznie żal mi twojej bratanicy, to niesprawiedliwe, że dzieci cierpią. Dużo zdrowia dla niej i trzymam kciuki za wyniki.

owca- ja tez bym nie patrzyła czy do czegoś pasują sandałki, zwłaszcza jak się dziecku podobają. Teraz w sumie chodzą w kolorowych butach dzieciaki i to modne jest ponoć, mnie się tam podobają, dzieciaki powinny chodzić kolorowo.

Ostatnia edycja:
Hejka
Wróciłam już ze szkoły, Zuzia odstawiona, zaraz zrobiłam zakupy. Ugotuję pomidorową dziś. Małemu zaraz inhalacje, mężuś przyjdzie nie długo to jakąś kawkę spijemy:) Zobaczymy co przyniesie dzień, planów brak.

hej
Owca nie patrz na kolor, najważniejsze, że jej się podobają - moja sobie wczoraj kupiła w CCC zielone :/ ale najważniejsze, że Arielka była i że świecą :/ chodzi w nich naokrągło więc looz :)
a my w sobotę rano wyjechaliśmy na weekendzior do Karpacza ;) Fajosko było ! Bałam się, że pogody nie będzie, ale słonczko grzało i było pięknie, raz po raz popadało ale przynajmniej powietrze lepsze się zrobiło :) wczoraj wieczorkiem wracając zachaczyliśmy o Auchan w Zg bo szukałam sandałków dla młodej :) więc weekend zaliczam do najbardziej udanych :) Czyżby to już był ... jedyny ... prezent na naszą 5 rocznicę ślubu ? Ciekawe co mężu wymyśli w piątek :p
a co wy byście dały mężowi na rocznicę ?

reklama
madziarena to fajnie że weekend się udał, Karpacz piękny, osobiście również polecam:) Wy 5 rocznica a my za tydzień z m mamy 7 już:) Też nie wiemy co planować zobaczymy jak mama przyjedzie. Mam nadzieje że mój pójdzie na urlop za tydzień bo drażni mnie że w lipcu chce iść:dry: Nie poddam sie i będe naciskać żeby od 17.06 szedł;-)

Do góry