Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
..Moje dzieci jedza w szkole lunch(lancz),znaczy sie dwojka,bo najmlodsz(7lat) ile chodzila do przedszkola czy szkoly jadla tylko jablko,a do ktorego to lunchu jest zawsze tylko mleko,albo woda
.Moje dziewczyny(7i8) wygladaja troche lepiej niz rosmerty,ale ogulnie chodzi o to samo...Starsza ma mniejsze ranki,a mlodsza bardzo wysuszona skore,czasem z rozdrapanymi rankami tez ale zadziej.Chciala bym zaczac ta diete,bo to wam pomaga,ale kompletnie nie wiem co i jak
...Jezu to chyba za trudne:-(..no i co z tym piciem,to wogule nie mozna zwyklej jakiejs herbaty czy cos??...Acha no a szwedzcy lekarze wciaz mowili ze dzieci wyrosna z tego,tylko ze jakos wyrosnac nie chca
..Dobra koncze i pozdrawiam goraco

:-) a naprawde warto, przećwiczyłam na własnym dziecku
:-) głowa do góry i do dzieła
zawsze masz nas, każda napewno chetnie pomoże i wytłumaczy
:-)
bo to byla wieprzowina,a ja dodalam jak wolowine
..Sorki ucze sie.Ale z przyprawami wyszlo super,myslalam ze smak sie zmieni,ale bylo super,nawet ten nieszczesny kminek moze byc(byle mielony
Dzieki jeszcze raz
:-) 

,jesli ja pomine,to dalej bedzie pp??
Ivka na poczadku umiescila diagramy ogien ziemia itd.tam sa takie strzalki,czy to oznacza ze jesli jakis smak sie nie pojawia,to isc za strzalka??Sorki dziewczyny,ale nie wiem kiedy bede miala literature fachowa,a pytan mam co niemiara
Pozdrawiam wszystkich.