Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U moich potworków ograniczyłąm już nabiał. I muszę powiedzieć, ze jakiś czas mniej chorowali. Ale czy to faktycznie to???
mleko i jogurty i inne przetwory, których nie traktujemy tylko jako przyprawę zaśluzowuja organizm, który po pewnym czasie musi sie po prostu odsluzować stąd katary, kaszle, grypy, itp. organizm sie oczyszcz wtedy i tyle. Najlpeij wytedy pic imbirówkę: na szklanke wrzątku wsypujemy łyzeczke imbiru i gotujemy 2-3 minutki. W smaku ostre i niedobre, ale wystarczy chociaz po łyczku popijać i pomaga
sprawdzone równiez na moim dziecku, które o dziwo wypijało i nawet 5 łyczków raz za razem
ja tyle nawet nie wytrzymałam

Mój mąż do tego ograniczenia mleka i przetworów podchodzi bardzo sceptycznie. Uważa, ze ja dzieci karam nie dając im monte czy danonki. Twierdzi, ze jak ja nie lubię mleka to oni nie będą też tego dostawać.ja uważam, że takmleko i jogurty i inne przetwory, których nie traktujemy tylko jako przyprawę zaśluzowuja organizm, który po pewnym czasie musi sie po prostu odsluzować stąd katary, kaszle, grypy, itp. organizm sie oczyszcz wtedy i tyle. Najlpeij wytedy pic imbirówkę: na szklanke wrzątku wsypujemy łyzeczke imbiru i gotujemy 2-3 minutki. W smaku ostre i niedobre, ale wystarczy chociaz po łyczku popijać i pomaga
sprawdzone równiez na moim dziecku, które o dziwo wypijało i nawet 5 łyczków raz za razem
ja tyle nawet nie wytrzymałam
![]()

Mój mąż do tego ograniczenia mleka i przetworów podchodzi bardzo sceptycznie. Uważa, ze ja dzieci karam nie dając im monte czy danonki. Twierdzi, ze jak ja nie lubię mleka to oni nie będą też tego dostawać.
Zostawiłam mu do przeczytania ten artukuł ale jakoś się do tego nie pali.
a niech sprawdzi co jest w takim danonku czy monte i zastanowi czy to napewno takie zdrowe
większosc ludzi nie utożsamia bowiem chorób z tym co zjadamy, wmawai nam się ze to wirusy czy inne paskudztwa, ale prawda jest taka,że jedni choruja a inni nie i cos w tym musi być
co do tych lekarzy to niestety w większości przypadków tak jest, że są pod wpływem koncernów
jak nas ogólnie coś łapie;-)
robimy tak schab, karkówkę i boczek wędzony
no i ta rolada mięsno warzywna jest super na kanapki, posmarujesz lekko musztardą i gotowe
:-)