Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mój Hubek raz w tygodniu chodzi popołudniu do klubu maluszka i zjada tam podwieczorek z innymi dziećmi, każdy co tam przyniesie, ja daję mu zawsze kanapeczki z miodem i imbirem
:-) lub z pasztecikiem własnej roboty, który robię z mięska i warzywek gotowanych na zupę, zawsze dodaje troche więcej tego i potem wyciągam miksuję i przyprawiam odpowiednio wg przemian (kminek, oliwa z oliwek, imbir, sól, kilka kropel cytryny, kurkuma, kminek, imbir)
poszukajcie i u was, jest pyszny i na drugi dzień nie jest jak skała, ale wg mnie im starszy tym smaczniejszy;-)Skoro jest wybór właściwie tylko między złym i złym, czyli nabiał lub owoc, to co wybrać?
A może zrobić mu jogurt naturalny wg PP - przyprawy, miód i troszeczkę suszonych owoców lub owoców z kompotu? Co myślicie?
lepszy napewno od kupnego;-)
, bo o tej porze roku mozna dostac tylko to. Ale przynajmniej wiesz, że dojrzewały u nas,a nie były zrywane zielone niedojrzałe i transportowane do nas po uprzednim zakonserwowaniu