Więc nie wiesz czy na pewno masz owu.. Może być u ciebie problem z hormonami..Nie robiłam badań, muszę się umówić do lekarza i jeszcze raz z nim pogadać...
A badalas kiedy kolwiek?? TSH??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więc nie wiesz czy na pewno masz owu.. Może być u ciebie problem z hormonami..Nie robiłam badań, muszę się umówić do lekarza i jeszcze raz z nim pogadać...
Tak, TSH, FT3, i FT4 są w porządkuWięc nie wiesz czy na pewno masz owu.. Może być u ciebie problem z hormonami..
A badalas kiedy kolwiek?? TSH??
A jak rodzilas? Czasami jajowody się zapychają po cesarce.Tak, TSH, FT3, i FT4 są w porządku
Miałam ccA jak rodzilas? Czasami jajowody się zapychają po cesarce.
A reszte hormonów??Tak, TSH, FT3, i FT4 są w porządku
Nie tamtych nie badałam, muszę widocznie iść do lekarza... A macie opinie na temat tych domowych testów na plemniki?A reszte hormonów??
Estradiol
LH
FSH
Prolaktyna
Ja nie wiem czy 1raz wystarczy, być może tak. Owulacja 26.11 jeszcze pare dni jest. Ale zadnej próby nie było od dobrych 4dni. Myślałam, że uda się co 2dni, a tu nic. Tak wyczekiwałam tego czasu okołoowulacyjnego. Nastawiłam się na takie próby jak w poprzednim cyklu. Jestem smutna i zła od paru dni. Płakać mi się chce jak wchodzę na apke tego cyklu, patrze jak dni mijają, dlatego że uważam marnotrawienie tego cyklu na maxa. [emoji17] Nie mam z kim nawet o tym porozmawiać. Jedynie tu mogę wylać swoje żale[emoji25]
Czasami złoty strzał wystarczy [emoji16]
Jeżeli lekarz Ci nie przepisze, warto dla siebie zrobić, żeby wiedzieć czy aby na pewno jest wszystko okej.Nie tamtych nie badałam, muszę widocznie iść do lekarza... A macie opinie na temat tych domowych testów na plemniki?
Nie tamtych nie badałam, muszę widocznie iść do lekarza... A macie opinie na temat tych domowych testów na plemniki?
Kurcze, no niestety nie wszystko od nas zależy. Kobitki jak mają dni płodne to mogą codziennie nawet kilka razy (ja przynajmniej tak mam [emoji16]), a faceci to wiadomo, nie mają takiego ciśnienia. Mój to chyba nie do końca jest świadomy jak mało jest tych dni płodnych w ciągu miesiąca [emoji6]
No wpadek też jest sporo w sumie [emoji23]