Aleksaaaandra
Fanka BB :)
A w ciąży można to brać ?Na mnie działa tylko Zovirax Duo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w ciąży można to brać ?Na mnie działa tylko Zovirax Duo.
A można to w ciąży brać ?Herpex albo hascovir. Jedna to maść w mini tubce (malutkiej) a drugie to tabletki jak dobrze pamiętam. Zawsze na nieprzyjaciół na ustach używałam maści z acyklowirem [emoji846]
Nie martwię sięW moich poprzednich ciążach objawy się zaczynały po około tygodniu po terminie @ mdłości i zgaga mi dokuczały najbardziej no i piersi bardziej tkliwe i powiększone. Nie martw się na zapas
Ojej współczujęszybkiego powrotu do zdrowia życzę
![]()
Z tego co wiem to maść można stosować.A w ciąży można to brać ?
Doskonale Cię rozumiem. Też mam już swoje lata i dwa poronienia za sobą. Nawet jeśli teraz uda mi się zajść w ciążę to dla mnie dopiero połowa sukcesu. Donosić zdrowo tą ciążę to będzie większy problem. Liczę na to, że leki które biorę mi w tym pomogąNie martwię siębo wiem że nie mam w tym momencie za bardzo na nic wpływu...oprócz ogólnego dbania o siebie nic więcej nie mogę zrobić a poza tym każda jest inna, a covid podobno nie wpływa na zarodek i płód... tyle że to moja pierwsza ciąża a ze względu na wiek , długość starań i przeciwności losu chciałabym bardzo żeby było ok i chyba się dopatruję różnych różności
Beta prawdę mi powie a później usg więc nic więcej na razie nie pozostaje niż czekać ...
A można to w ciąży brać ?
Kremem można smarować bo ma działanie miejscowe a tabletek nie polecam w ciąży chyba że z polecenia lekarzaA w ciąży można to brać ?
Mnie pomagają tylko plastry compeed na opryszczkeNa mnie działa tylko Zovirax Duo.