Paola - dzięki, hehehe, co do USG to właśnie ja już nie będę miała... buuu i bardzo bym chciała! Dlatego piszę, że ci tak dobrze, hehehe.
To szkoda-wydaje mi się, że to dzisiejsze USG to też u mnie ostatnie-a ja bym mogła na każdej wizycie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Paola - dzięki, hehehe, co do USG to właśnie ja już nie będę miała... buuu i bardzo bym chciała! Dlatego piszę, że ci tak dobrze, hehehe.
w ogóle czadowe te sny co jeden to lepszy !!! 
. W niedzielę zauważyłam lekko różowawy ni to śluz ni to upławy i zastanawiałam się czy wybrac się do lekarza ale jak poleżałam to się uspokoiło a w poniedziałek wieczorem znowu więc dzisiaj powiem o tym gince na wizycie. 
:-)
Paula pomyślałam o tym samym. Szkoda że mamy lekarzy w różnych brzegach Mińska. A Ty na którą? Ja pewnie gdzieś koło piątej. Zobaczymy na który numerek mąż mnie zapisze.
Szkoda,szkoda.....ja mam dokładnie na 16.15![]()

Ja mam wizytę w sobotę. I przemagluje mojego gina, żeby mi poradził co do porodu w wodzie. Bo tak sobie pomyślałam, że jak jest taka możliwość -no to why not?