Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie na razie zmeczenia ciążą nie widać i z checia ponosiłabym ten brzuszek jeszcze troszeczkę a to już 39 dni do finału zostało

heheheNiewiem czy powinnam się przyznawać ale przed chwilką zjadłam trzy kubki cytrynowego kisielunie wiem co mnie tak naszło
a na wieczór zrobiłam galaretkę wiśniową
![]()

u nas dzisiaj duzo pracy dwie prace semestralne napisalam :-) ahhhh dzisiaj 12sty jush tylko miesiac 
a jutro moje urodzinki hehehe stara dupa ze mnie
dzisiaj spaowalam torbe do szpitala na wszelki wypadek ojej ale sie stresowalam :-) i tak sobie mysle ze nawet szybko to zlecialo i oby tak dalej ;-) nieraz bede tesknila za brzuszkiem i kopniakami coreczki 

anoli - ten Romulus też jest dość tani Romulus CENNIK - tu masz cennik, a odbierają z domu i dowożą do domu, więc wygodnie. Mam jeszcze pytanie , bo kiedyś chyba pisałaś, że w Bootsie jak się zapisałaś do Parenting Club to dostałaś taką torbę z próbkami... czy miałąś jakiś specjalny kupon na nią? Bo ja jakoś nie mogę jej dostać, hahaha. Mam Adventage Card i dziś jeszcze wzięłam tą torbę czarno-szarą, w sumie zbędną mi, hehehe, bo myślałąm, że z nią dostanę tą paczkę, a tu dupa... nic nie mam... Napisz mi jak ją dostałąś jak możesz.

Niewiem czy powinnam się przyznawać ale przed chwilką zjadłam trzy kubki cytrynowego kisielunie wiem co mnie tak naszło
a na wieczór zrobiłam galaretkę wiśniową
![]()