Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tragedia !!!
Przepraszam za moj grobowy ton, ale jest mi naprawde zle:-(Czesc grudniowki)
Ja rowniez jeszcze w dwupaku) Nic sie u mnie nie zmienilo , z nerwami niestety tez . Ciagle mnie nosi , az mam normalnie ochote oprocz torby do szpitala , spakowac rowniez walizke mezowi
No tragedia !!!
Aha, i mam nadzieje ze uda mi sie was poinformowac kiedy pojade do szpitala , bo niby mam cesarke na 5 grudnia rano, ale mam obawy ze przez te nerwy moze pojsc szybciejPrzepraszam za moj grobowy ton, ale jest mi naprawde zle:-(

.kochana nie denerwuj się takCzesc grudniowki)
Ja rowniez jeszcze w dwupaku) Nic sie u mnie nie zmienilo , z nerwami niestety tez . Ciagle mnie nosi , az mam normalnie ochote oprocz torby do szpitala , spakowac rowniez walizke mezowi
No tragedia !!!
Aha, i mam nadzieje ze uda mi sie was poinformowac kiedy pojade do szpitala , bo niby mam cesarke na 5 grudnia rano, ale mam obawy ze przez te nerwy moze pojsc szybciejPrzepraszam za moj grobowy ton, ale jest mi naprawde zle:-(
. Co sie dzieję ze masz taki zły humorek ?kochana nie denerwuj się tak. Co sie dzieję ze masz taki zły humorek ?