edee24
Mama Alanka :-)
Witam Brzuchatki kochane ;-):-)
Niestety nie było mnie z Wami od wczoraj od 22 aż do teraz
, coś mi się z netem porobiło, i myślałam, że się przekręce, że to akurat w takim momencie jak czekam na wiesci od marzycielki 
, a teraz nie pozostaje mi nic innego jak nadrobić te wszystkie stronnice co naklikałyście od wczoraj 

, więc się zabieram dalej za czytanko 
...
Oceanity- ja również dołączam się do gratulacji, super że Julius taki duży i zdrowy, Powodzonka Wam życzę **:-)
P.S. trzymam kciuki za Marzycielkę i Oliwkę, żeby się już dziś w końcu pokazała tej swojej mamusi
:-)

Ja dalej Was nadrabiam Wy łobuziary niedobre

;-)

Ale się pochwalę nieskromnie, że my z moim smerfem idziemy dziś na wizytę i usg, polukać na naszego bobaska
:-):-), już się nie mogę doczekać - huuraaaa,

tylko, gdzie tam do 21 

A relację z wizyty jeśli nie będziecie złe;-)
to zdam jutro :-), jak się wyśpimy, bo mój mały tak samo jak Wam nie daje zbytnio w nocy pospać
, i podobno tak już mu zostanie też po narodzinach

, czyli urodzę nocnego marka 
- czyli syn będzie "cała mama" :-)
Niestety nie było mnie z Wami od wczoraj od 22 aż do teraz

, coś mi się z netem porobiło, i myślałam, że się przekręce, że to akurat w takim momencie jak czekam na wiesci od marzycielki 
, a teraz nie pozostaje mi nic innego jak nadrobić te wszystkie stronnice co naklikałyście od wczoraj 

, więc się zabieram dalej za czytanko 
...
Oceanity- ja również dołączam się do gratulacji, super że Julius taki duży i zdrowy, Powodzonka Wam życzę **:-)
P.S. trzymam kciuki za Marzycielkę i Oliwkę, żeby się już dziś w końcu pokazała tej swojej mamusi
:-)

Ja dalej Was nadrabiam Wy łobuziary niedobre

;-)

Ale się pochwalę nieskromnie, że my z moim smerfem idziemy dziś na wizytę i usg, polukać na naszego bobaska
:-):-), już się nie mogę doczekać - huuraaaa,

tylko, gdzie tam do 21 

A relację z wizyty jeśli nie będziecie złe;-)

to zdam jutro :-), jak się wyśpimy, bo mój mały tak samo jak Wam nie daje zbytnio w nocy pospać
, i podobno tak już mu zostanie też po narodzinach

, czyli urodzę nocnego marka 
- czyli syn będzie "cała mama" :-)
, ale pocieszałam się ze to chyba niemozliwe, a jednak
.