reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapominajka nie jesteś sama:) Ja raczej słucham radio w domku i nie mam jakiś takich specjalnie ulubionych artystów:) więc nie mogę się zdecydować co by bylo dobre do porodu:):)

A co do obiadków to ja dziś mam ochotkę na pyyyyszną pomidoróweczkę:) Szkoda tylko że sama ją muszę robić:( Nie lubię gotować:(

Aj babeczki tak czytam o tym co podjadacie i naszła mnie ochotka na budyń....taki czekoladowy..chyba muszę sobie zamówić u misia :-)
A ja właśnie skończyłam robić zupkę klopsikową, tak więc obiadek będzie miniami...:tak:

hahahah Kana a ty mi ochoty na budyń czekoladowy narobiłas:-D:-D jest taki w sklepach dr.Oetkera budyń czekoladowy z banankami mniami wiec jak mezowy wroci z pracki bedzie musial kupic Filipkowi budyń czekoladowy:-D:-D

Aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! robie siusiu , podcieram sie a tu nagle krew !!! co to oznacza?? Boze jak sie zestresowalam :-:)-(czyzby czop mi odpadal ??:-)

ja właśnie wróciłam ze szczecina, pozałatwiałam to co miałam załatwić i po drodze podjechałam jeszcze do hurtowni z artykułami dziecięcymi i... skusiłam sie na taka śliczna różowiutką sukienusię :tak: zaraz zrobię zdjęcie i wkleję na wątku zakupy:tak:

a na obiadek zjadłam właśnie pyszne ruskie pierogi :tak: uwielbiam :tak::tak::tak:

My z Kluską zdecydowaliśmy wziąść swoją własną położną, ale sala 1osobowa to ma też sporo minusów, bo niby spokój cisza, ale trzeba sporo zapłacić, a po drugie siku mamuśka nawet nie może iść, a jak jest na sali to zawsze to łątwiej bo ktoś może rzucić okiem a i wspólnie to zawsze któraś mamusia coś podpowie i łatwiej wg mnie będzie spoojnie przeżyć ten trudny początek :-)

reklama
Aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! robie siusiu , podcieram sie a tu nagle krew !!! co to oznacza?? Boze jak sie zestresowalam :-:)-(czyzby czop mi odpadal ??:-)

O!!!Widzę, że my dzisiaj podobnie... Nie denerwuj się, może Ci przejdzie. Ale jakby dalej leciała Ci czerwona krew bez śluzu, to tak jak radziły dziewczyny-zadzwoń albo jedź do ginekologa. Mnie już na szczęście przeszło, ale w dalszym ciągu nie wiem, czy to był czop czy też jakieś otarcie :-)

Do góry