• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kana co to jest zupa klopsikowa?????

Ja to tak nazywam.....normalnie robi sie wywar na rosołek, wrzuca marcheweczke i co kolwiek jesce ma się ochote (warzywka jakies) potem robi sie z mielonego klopciki, ja optaczam troszeczkę w mące i do tego wywaru....no i to sie gotuje i podaje z ziemiaczkami...... niektórzy robia to tez w formie sosu z klopsikami.... wtedy wystarczy poprostu ten wywar zagęscic.....

hahahah Kana a ty mi ochoty na budyń czekoladowy narobiłas:-D:-D jest taki w sklepach dr.Oetkera budyń czekoladowy z banankami mniami wiec jak mezowy wroci z pracki bedzie musial kupic Filipkowi budyń czekoladowy:-D:-D

U mnie to samo....hahah jak tylko wróci z pracki to bedzie mial misje Karolinka i Mariczka :] hahahah tak wogole to sie nawet z Toba nie przywitałam jeszcze.... bardzo mi miło,ze do nas dolaczyłas :-)

No wlasnie tylko jej troche bylo nie leci mi ciurkiem ani nic z tych rzeczy bylo jej troche na papierze :tak: nie wiem cyz to czop czy nie ..... ale jak sie ucieszylam ze cos sie dzieje ajjjj :-):-)

A tam na marginesie to dzisiaj mi się smiła Agawar i Cyprysiowa, ze siedziałyśmy sobie na ławeczce gadu gadu i nagle zaczęłyście rodzic....najpierw jedna za chwilkę druga.... a ja.... ja stałam jak wryta i krzyczałam żeby nam ktos pomóg.....masakra...:-D

O!!!Widzę, że my dzisiaj podobnie... Nie denerwuj się, może Ci przejdzie. Ale jakby dalej leciała Ci czerwona krew bez śluzu, to tak jak radziły dziewczyny-zadzwoń albo jedź do ginekologa. Mnie już na szczęście przeszło, ale w dalszym ciągu nie wiem, czy to był czop czy też jakieś otarcie :-)
Właśnie czytałam w pradniku - że takie krwawienia są normalne w 9 mc, a szczególnie po stosunku - bo szyjka delikatnie się rozwiera, także nie przejmujcie się!!!! (nebezpiecznie by było gdyby cały czas leiała - do tego obficie i jasnoczerwona.... )

Cyprysiowa i dziewczyny!!!!!
Jak to jest z tym masażem szyjki ????????????? Ja też taki chcę...- jak ma pomóc przy porodzie..... tylko, że ja już wizyt nie mam - tylko jeszcze USG w pon. Czy mogą zrobić mi w szpitalu??? Skąd taki masaż skombinować????????? I czy położna - którą sobie do porodu wzięłam może mi w przed samym porodem wykonać????????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry