Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki napewno spróbuję....dam znać za jakąś chwile czy cos sie zmieniło....YOKA spróbuj poklepać brzuszek z różnych stron... U mnie to zazwyczaj pomaga :-)

Ktos tu by chciał i dzieciaczka i laptopika za jednym zamachem...nie ma tak dobrze....to tylko dla tych brzuchatych jescehmmm.... kurcze, nie wiem czy byłam na tyle grzeczna w tym roku, ale pomysł dobry ;-)
, ale jak by mnie nie wypuścili ze szpitala do 6 grudnia, to wezcie mi jednego, oki ??
![]()
A ja dzisiaj zobaczyłam swoje kostki, stopy i uda normalnie rewelacja haha![]()

dobre

ja na ten wspanialy widok bede musiala jeszcze troche poczekac

ale to moze lepiej ze nie widze tych swoich salcesonowatych nog

A ja dzisiaj zobaczyłam swoje kostki, stopy i uda normalnie rewelacja haha![]()
Kurczę dziewczyny....zaczynam naprawdę się niepokoić....dzisiaj nie poczułam ani jednego ruchu Oliwki :-( ostatni w nocy....chyba idę się położyć na lewy boczek bo mała tam ma syrki może jak ją troche poprzyciskam to zdecyduje sie troszke skopać mamuśkę.....

a on wtedy zawsze sie lituje i daje mi kopa
pelna wspolpraca
Ja marze o tym,zeby się ogolic normalnie bez lusterka....tam gdzie teraz to juz w ogole swiatełko nie dochodzihahahah
Kurczę dziewczyny....zaczynam naprawdę się niepokoić....dzisiaj nie poczułam ani jednego ruchu Oliwki :-( ostatni w nocy....chyba idę się położyć na lewy boczek bo mała tam ma syrki może jak ją troche poprzyciskam to zdecyduje sie troszke skopać mamuśkę.....