Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
140/90 to jest już ciśnienie graniczne i teraz powinnas ostro sie obserwować...a najlepiej zadzwoń do swojego lekarza.....Dziewczyny, które miały problem z ciśnieniem i obrzękami mam pytanie... Przy jakim ciśnieniu mam się niepokoić?? Bo od wczoraj mam spuchniętą lewą stronę - lewą nogę i rękę , a teraz zmierzyłam ciśnienie i wyszło mi 143/90....

No mama nadzieję i może ten nów podziała :-)Yoka ale ta nocka to chyba takie preludium i zobaczysz, że do jutra nie wytrzymasz w dwupaku:-)
Pytia, Moniawycint trzymam mooocno kciuki
Kurdę.....z jednej strony się cieszę, że się tak rozpakowujemy, a z drugiej smucę-bo zostanę w końcu sama na polu do rodzenia...ja też już bym chciała URODZIĆ:--p
Dziewczyny, które miały problem z ciśnieniem i obrzękami mam pytanie... Przy jakim ciśnieniu mam się niepokoić?? Bo od wczoraj mam spuchniętą lewą stronę - lewą nogę i rękę , a teraz zmierzyłam ciśnienie i wyszło mi 143/90....
Anka i moja ginka mowiła, że 140/90 to jest "graniczne" - i już wysokie - jak jestpowyżej to trzeba coś działać... Najlepiej mierzyć ze 2-3 dni i wtedy dopiero... No bo skoki ciśnienia w 9 m-cu są normalne - ważne żeby się dlugo nie utrzymywały - bo wtedy zatrucie grozi (a opuchlizna to już kolejny objaw zatrucia - po ciśnieniu )Dziewczyny, które miały problem z ciśnieniem i obrzękami mam pytanie... Przy jakim ciśnieniu mam się niepokoić?? Bo od wczoraj mam spuchniętą lewą stronę - lewą nogę i rękę , a teraz zmierzyłam ciśnienie i wyszło mi 143/90....
Samo wysokie ciśnienie nie jest objawem zatrucia......Anka i moja ginka mowiła, że 140/90 to jest "graniczne" - i już wysokie - jak jestpowyżej to trzeba coś działać... Najlepiej mierzyć ze 2-3 dni i wtedy dopiero... No bo skoki ciśnienia w 9 m-cu są normalne - ważne żeby się dlugo nie utrzymywały - bo wtedy zatrucie grozi (a opuchlizna to już kolejny objaw zatrucia - po ciśnieniu )
zatrucie plus obrzęk to juz można traktować jako objaw....

ma zwyczaj sie budzic, a to siusiu, a to pic, a to mama poloz sie ze mna itp.
:-)

Dziewczyny, które miały problem z ciśnieniem i obrzękami mam pytanie... Przy jakim ciśnieniu mam się niepokoić?? Bo od wczoraj mam spuchniętą lewą stronę - lewą nogę i rękę , a teraz zmierzyłam ciśnienie i wyszło mi 143/90....