Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wiesz maluszka nie przewiniemy, ale z grupę wsparcia możemy robić:-)a wiec we Wloszech mojemu mezowi przysluguje tylko 3 dni urlopu jak sie urodzi dziecko... z tego 72 godziny w szpitalu a pozniej w domu zostaje zupelnie sama... na meza mogle liczyc zawsze ale pracowac tez musi bo tylko z jego pensji zyjemy) mam nadzieje ze sobie poradze. MUSZE SOBIE PORADZIC BO NIE MAM INNEGO WYJSCIA... i z nikad pomocy
)

A ja myślałam, że jak się zaczniemy rozpakowywać to nam forum umrze
Ja miałam cały czas 140/90 i obrzęki i swędzenia i wszystko
A miałyśmy razem rodzić
A żarłoczek z niej niesamowity.
Natomiast u mnie dobrze i humor na razie ok gorzej będzie wieczorem.
Aha moja Niunia kończy dzisiaj pierwszy tydzień Życia:-):-):-):-):-)

Kurcze normalnie nie wierzę....dziewczyny czy Wy widzicie co się dziejWiadomość od PYTI
"O 11 przyszła na świat HANIA. Ma 54cm i waży 3070. Wszyscy czujemy się dobrze"

normalnie nie ma dnia bez dzidzi.UWAGA!!!!!!!!!!!!!
WIEŚCI OD YOKI!!!!!!!
"No kochane, zaczelo sie! Hurra! Jestem w szpitalu i rozwarcie na dwa paluchy! Juz nie moge doczekac sie tej malej bzdziagwy! 3majcie kciuki! Dam znac pozniej! BUZIAKI"
No tez sie usmiałam....dobry numer....Zapominajka....wiesz moj piesek to jest super pomocnik i stróż...ale położnikhahahah uśmiałam sie jak nic;P hahahhaha DOBRE....
Ja już tez straciłam rachubę. nawet nie wiem czy już więcej nie jest rozpakowanych niż tych spakowanych...i szkoda że mnie nie poparłyście w tej liście, żebyśmy miały po kolei, choćby daty i godziny i ewentualnie tydzień ciązy w którym nastąpiło rozwiązanie. Wtedy by sie weszło i juz było by wiadomo która, kiedy, jak i o której, a tak to widze że nie tylko ja się w tym gubię.Dziewczyny, to ile tych rozdwojeńców już??? 10?? Mężulek pyta - a ja z dnia na dzień doliczyć się nie mogę.....
Ja już zaczynam panikować że sama zostanę w okolicach mojego terminu - bo jak weszłam na listę grudnióweczek- to już okolice mojego terminu się zapełniają w "porody" - i też już bym chciała...
Została mi eager i edee. Mam nadzieję że mi tak szybko nie uciekną - chociaż eager - ma już dzidzie - więc może "czmychnąć"![]()
a w ktorym szpitalu zamiezaz rodzic jesli mozna wiedziec???![]()
) Czy kogoś pominęłam???
o co chodzi??Tak sobie pomyślałam, ze może dzidek sie mocniej wstawił w kanał...i dlatego taka rózniaca...co tym myślicie??