Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Renia ile dni PO terminie jesteś?
Dziewczyny, czy wy też jesteście takie spuchnięte?
Ja kostek nie mam, a palce u rąk wyglądają jak grube kiełbasy:-(
Czyje się jakby mnie ktoś ołowiem nadmuchałi mam już dość. Zaraz się chyba rozpłaczę:-(
, mam taką nadzieję bo skurcze mam co 4 minuty.
.No wiesz....mi to juz się z przydziału należy....jutro 9 dzień po terminie....ciekawe czy któraś mnie pobije?....hihi:-):-):-):-):-)ale chyba żadna nie che więc nikomu nie życzę....zresztą w czymś muszę być pierwsza...;-);-):-):-):-)Anka powodzenia życzę-ale ci zazdroszcze, że już jutro będziesz miała Małą obok siebie....że wiesz ogólnie, że to jutro- a tu człowiek żyję z duszą na ramieniu![]()
No myslę że koło świąt powinno sie rozluźnić....:-):-):-)Faktycznie z porodami nam się tu przystopowało, ale ja czekam aż w Poznaniu więcej miejsca się zrobi.
No ja się boję, że może się coś stać... bo mam takie delikatne "ćmienie" w podbrzuszu jak na okres od wczoraj... I coś przeczuwam, że już blisko... Chociaż jak tu dziewczyny o takich silnych skurczach piszą - i nic się nie dzieje - to sama już nie wiem...
Anka! Powodzenia! Ja będę trzymać kciuki za Ciebie i Anikę!
Renia!! Ja to Ci już zabraniam meldować się w dwupaku - a nakazuję rozdwojona![]()

a może juz poszła...

RENIU DROGA IDZ I JAK NIE BEDA cIE CCHIELI TO SIĘ PRZYWIĄŻ DO KALORYFERA:}}}}}}}}} trzymkam kciuki mocko:*ja jestem dwa dni po terminie, ale zdecydowałam że ide dzisiaj do szpitala i nie wyjde z tamtąd bez córci, mam taką nadzieję bo skurcze mam co 4 minuty.
Dziewczyny trzymajcie kciuki.

ja jestem dwa dni po terminie, ale zdecydowałam że ide dzisiaj do szpitala i nie wyjde z tamtąd bez córci, mam taką nadzieję bo skurcze mam co 4 minuty.
Dziewczyny trzymajcie kciuki.

-nasmarowałam kremem nawilżającym-tak pod kątem gdyby coś się ruszyło w nocy
Tak co 2/3 dni robie sobie takie przygotowanie, coby nie pomysleli, że jakiś niedbaluch jestem na porodówce
A