Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agatkas,Twoje zmartwienie jest calkowicie zrozumiale.ale cos slyszalm ze lekarz moze pomoc jakos szkrabowi wykonac ta ostatnia wolte,bedzie dobrzeW czwartek idę do lekarza to się pewnie okaże. Ja się po prostu boję takiej sytuacji, że coś się zacznie a się okaże że jest nie takie ułożenie i wtedy jest na szybko robiona cesarkaA tego właśnie chciałabym uniknąć
![]()

Wiem kochaniutka,wiem;-)He he nio cio Ty, to tylko tabelka;-) taka zabawa![]()
A ja właśnie przeczytałam sobie kilka artykułów i opinii kobiet, które przeżyły wywoływanie porodu i powiem jedno.......DZIĘKUJĘ ZA TO WYWOŁYWANIENo ale co zrobić jak Dzidzia nie chcę wyjść...hm....Moja narazie też jakoś się nie wychyla-jutro mam termin z OM, w czwartek wg USG, no ale w środę idę do ginka, aby zobaczył czy wszystko w porządku.....
I przeczytałam jeszcze, że jak kobieta brała magnez w ciąży to póxniej tak jest z tym porodem-że się opóźnia-no a ja od 27 tyg. brałam trzy razy dziennie i nospę, więc może rzeczywiście jakoś działa![]()
Magnez i nospa to środki rozkurczowe, ja też je biorę od listopada 3 razy dziennie, ale mam nadzieję, że od czwartku już gino każe mi przestać, bo będą już wyniki wrzystkich badań ( posiew z szyjki i cytomegalia), więc może lada dzień urodzimy :-)