Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i słuszne podejście:-) My też uwżamy, że teraz jeszcze "szalej dusza piekła nie ma"Dorotka 23,wczoraj sie z tego przedmiotowego traktowania smialismy z mezem,ale moj maz znalazl sobie swoje miejsce w tym wszystkim i mowi ze dopoki i on ma przyjemnosc to mozemy dzialac![]()

przecież nie stworzymy drugiego maleństwa, a już niedługo znowu trzeba będzie zacząć myśleć....no to mam teraz rebusa,bo wg usg powiedzieli-dziewczynka,a wg tabelki wychodzi mi jak byk-SYNi co teraz
![]()

Dziewczynki, właśnie dostalam sms od nikando:
wczoraj o 22:16 urodziła się nasza lilianna ważyła 3060 wszystko jest ok więc pewnie dzisiaj nas wypuszczą pozdrowienia dla wszystkich wirtualnych koleżanek z bb.
ogromne gratulacje!!!
Ja juz jestem próbuję nadrobić, ale moje dwie królewny mnie okupują jak tylko się da. Byłyśmy w szpitalu troszkę dłużej jednak, bo maleńka miała problem z odkrztuszaniem śluzu, który jej zalega w układzie pokarmowym, raz mi się przydusiła i musili jej odciągnąć go mechanicznie i podać tlen, ale miała dodatkowe badania i wszystko jest super, poprostu chciali ją poobserwować, teraz się tylko krztusi czasem i trzeba jej bardzo pilnować, ale wystarczy wziąć ją do odbicia i poczekać aż porządnie się wybeka. Poza tym jest aniołem, śpi ślicznie, praktycznie nie płacze, Robert stwierdził, że ona chyba jakaś zapsuta jest hahaha, bo za spokojna, ale mówię mu, ty się tak nie ciesz, bo ona zbiera siły, hehehe.
A tu nasza maleńka:
![]()
...
.
.No to Zuzanka dala czaduups...nie denerwuj sie,jeszcze ma chwilke:-)
No ale co zrobić jak Dzidzia nie chcę wyjść...hm....Moja narazie też jakoś się nie wychyla-jutro mam termin z OM, w czwartek wg USG, no ale w środę idę do ginka, aby zobaczył czy wszystko w porządku.....