reklama

Grudniowe mamusie 2008

No dokładnie tak,a nie inaczej..... mozna by się kiedys jakos ugadac na spotkanie na plazy....ale to jak juz dojde do swojej wagi:p hahaha po co maja wzywać greenpeace i robic hallo,ze wieloryb na plazy lezy:p hahhah

reklama
Dunia nasze tez beda słodziaki...zobaczysz.... moja sie własnie kokosi w brzuszku,bo herbatce z lisci i ciasteczkach:p hahaa fajne uczucie,chociaz nie powiem,ze nie wolałabym jej tulic z drugiej strony:P hahaha

Oj kobietki Życzę Wam na Święta dzidziusiowych prezentów:-)

A my jutro na 8.30 jedziemy na kontrolę do pediatry i zobaczymy co i jak .
Zaraz spiszę sobie pytania na karteczce.

Może mamy mają jakieś pytania??
Pediatra SERCE Kobieta i bardzo mądra więc może Nam pomóc:-)

Zaraz bierzemy się za kąpiel Naszej Słodziachy a potem oglądamy filmiki.

Aha i taki prezencik chcemy Oli kupić pod choinkę:
*Y* Tiny Love MATA CZAS DLA BRZUSZKA Żabka (505128360) - Aukcje internetowe Allegro

A patrz jesce termometr nam został....kurcze o tym zapomiałam..... no i ta masc na sutki cos na b....ale to chybawstrzymam sie jak juz urodzę...
Dunia mnie tak czasem rwie i to od paru dobrych dni,ale tak nad pepkiem pod lewa piersia...i ostatnio tak bolało,ze chcielismy jechac z misiem na pogotowie,ale teraz juz lzej...
Tak czy siak pocieszmy sie,ze na pewno mamy juz bliżej niż dalej do rozwiązania:p hahahah

Oj kobietki Życze Wam na Święta dzidziusiowych prezentów:-)

A my jutro na 8.30 jedziemy na kontrolę do pediatry i zobaczymy co i jak , Zaraz spisze sobie pytania na karteczce.

Może mamy mają jakieś pytania??
Pediatra SERCE Kobieta i bardzo mądra więc może Nam pomóc:-)

Zaraz bierzemy się za kąpiel Naszej Słodziachy a potem oglądamy filmiki.

Aha i taki prezencik chcemy Oli kupić pod choinkę:
*Y* Tiny Love MATA CZAS DLA BRZUSZKA Żabka (505128360) - Aukcje internetowe Allegro
Aj Marzycielko wywróż nam te nasze bobaski....z tego co pamiętam wcześniej całkie niezle Ci to szło:p hahahah :tak::tak::tak:
A prezencik śliczny.....po prostu bomba...Mariczka tez mate dostanie od cioci swojej....tylko najpierw musi sie urodzic:P hahahah

ja uciekam powolutku spaćku..jeszcze sie troszke potule do mojego....mały się porozciągał i znowu dusi komara :rofl2: i tak całyy dzień leniuszek mały....
my mamy termometr itp..zostało mi zakupic gatki jednorazowe i..nie wiem co jeszcze ;/ co jeszcze z apteczki domowej moze mi sie przydać?
dobranoc mamuski :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry