L
landryneczka_1982
Gość
A ja chciałam Wam pokazać moją kochaną prababcię , która ma 103 lata i urodziła się w 1905 roku oraz przeżyła 2 wojny światowe.
Moja babcia już gaśnie ....
Spieszyłam się aby pokazać jej jeszcze Oliwie i sprawić aby się uśmiechnęła i udało mi się i nawet babacia ją dotykała ( babcia już nie widzi) a ja prawie z nią płakałam ze szczęścia.
Przepraszam , że tu wklejam fotkę ale tutaj jest Nas najwięcej no i zależy mi na tym. Wybaczycie??
Marzycielko sliczna fotka kiedys mala OLIWKA bedzie ci wdzieczna za taka fotke i ze mogla poznac swoja prababcie nie wszystkie dzieci maja takie szczescie... no i sliczna pamiatka do rodzinnego albumiku OLIWKI...
buziaki
Ps. pozdrow odemnie Starachowicka ziemie
bosheee dopiero po 6 rano...
jak widzicie dzis nie moglam wogole spac wstalam juz o godzinie 3 nad ranem jak moj maz poszedl do pracyi co robilam wysprztalam caly domek :-) tak z nudow chyba nawet sasiadow obudzilam ale co mi tam...
dzis na godzine 9 mam ktg no i ostatnie badania krwi przed porodem,![]()
wiecie czego sie dowiedzialam nie wiem czy to prawda ale wczoraj lekarka mi powiedziala ze jak ma sie mdlosci przed samym porodem to oznacza ze wloski malemu dzidziusiowi rosnaslyszeliscie o czym takim kiedys
![]()
zycze milego dzionka wszytkim mamusia tym rozpakowanym jak i tym w dwupaku
moc z namiiiiiiiiiii
buziakiiiiiiiiiiiiiiii

slyszeliscie o czym takim kiedys
;-)
, ale juz mam lepszy humorek, cala noc wywolywalam porod wiec jestem nie wyspana a dzidzia jak siedziala tak siedzi
Krasek serdeczne Gratulacje !!. Landryneczka ja tez slyszaalm ze jak sie ma zgage to znaczy, ze wloski rosna a co do wozka to super kolor i pewnie, ze pasuje dla chlpczyka. Ja tez mam chlopca i podobny kolor.