Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napewno dam znać....;-)moj misio charczy jak ciagnie butletak ciezko sie jemu wtedy oddych i jak potem na raxczkach czeka na odbicie to tez tak go zatyka:-
-( joka daj znac co Tobie pediatra powiedzial na temat tego charszczenia
Znalazłam coś takiego....na to że mały denerwuje się przy piersi...Ja się pytałam pediatry co do tego charczenia, bo mój mały tak samo ma, i powiedziała mi ze to normalne bo niemowlaki nie maja jeszcze do konca wykształowanego układu pokarmowego i cos tam mi sie wykształca.
Yoka mi Mati juz tak robi jakis czas, a ja mowosci zjadłam dopiero na swieta a tak to cały czas szynka drobiowa i mieso gotowane.![]()
.Witajcie dziewuszki :-)
gratuluje nowo rozpakowanym!! i pozdrawiam te jeszcze w dwupaku!! no i sciskam mamuśki i ich pociechy!!
Ja ostatnio nie mam na nic czasu....nawet obiadu nie mam kiedy zjeść...:-(Ostatnio Oliwka bardzo mało śpi....w dzień dużo czuwa...i to chyba jest normalne a w nocy kiedy powinna słodko lulać to przez chrapanie mojego Z nie śpi ani ona ani ja...już mam powoli dosyć...:-(przez to znowu strasznie się kłócimy....a ja jestem zestresowana...pokarmu coraz mniej...myślę że to też wynik stresu...:-(
A poza tym jutro wybieram sie do pediatry...coraz bardziej martwię sie tym charczeniem Oliwki....jak leży na boku to jeszcze nie jest tak źle ale jak we śnie przekręca sie na plecki to momentami tak ją zatyka że oddechu nie może złapać...:-(mam nadzieje że lekarz co poradzi...do tego te bóle brzuszka...zauważyłam że najczęściej występują po karmieniu...:-(
pytia dziekuję....zaraz idę przygotować rureczkę i dzis napewno ją wypróbuję....
a dzisiaj znowu ból brzuszka:-