reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam wszystkich !
My dzisiaj pierwszy dzień same w domku. Naszczęście Emilka jest bardzo grzeczna jak narazie i śpi:-). Inaczej to nie wiem czy bym sobie poradziła bo chodzę jak staruszka:-(
Wieczorkiem jedziemy do szpitala na ściągnięcie szwów:tak:
Mam pytanko ....
Po jakim czasie po cesarce można się normalnie okąpać w wannie ????
Bo ja już bym tak bardzo chciała ale nie wiem czy mogę:-(
wogóle to staram się karmić małą piersią ale nie bardzo mi to wychodzi i muszę ją dokarmiać butelką :zawstydzona/y: Chyba się nie nadaję do karmienia:zawstydzona/y:

Witajcie kochane grudnioweczki:-D:-D

u nas znow spokojna nocka , ale tylko maly sie przebudzil po 8 i dopiero teraz usnal:tak: cwaniak wie ze dzien to trzeba pomarudzic troszke:tak: normalnie tak go kocham ze bym go zjadla w calosci:-D:-D:-D

Agga24 ja jestem ponad dwa tygodnie po cesarce i jeszcze sie nie odwazylam wykapac w wannie:-(:-( tez mi sie marzy tak polezec w goracej wodzie ale poczekam jeszcze troszke za dwa tygodnie mam kontrole u lekarza to sie spytam czy juz moge, narazie zabardzo sie boje jeszcze pluskac:tak::tak: wiec zostaje prysznic:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a zciagania szwow to ja ci wspolczuje ja mialam cale szczescie same rozpuszczalne wiec uniknelam tego:sorry2::sorry2: a co do chodzenia jak staruszka to ja myslalam ze juz chodze swietnie bo po mieszkaniu smigam jak blyskawica ale jak wyszlam na dwor na dluzszy dystans to staruszki mnie wyprzeedzaly na zakretach:-D:-D:-D ale ciesze sie bo juz po 3 dobie chodzilam wyprostowana :-D:-D a i jestem pelna podziwu ze juz zostajesz sama z maluszkiem w domku:tak::tak: ja jeszcze mam meza przez tydzien w domku wiec korzystam z tego:-D

Tygrysku a to tak boli ściąganie szwów?!:szok:Nawet mnie nie strasz bo ja i tak strasznie się boję :-(
wiesz ja po domu to też niby się normalnie poruszam ale w sumie to nie jest to samo jeszcze co powinno być.Za każdym razem jak wstaje to muszę się wesprzeć na czymś chwilę postać i dopiero mogę iść.
Fajnie się masz że Twój mąz ma jeszcze wolne,mój musiał dzisiaj jechać troche rzeczy pozałatwić ale obiecał że wróci wcześniej więc czekamy na niego i mam nadzieję że całego dnia nie będę sama w domku :-(Mała już śpi 4 godzinki :-)

Tygrysku a to tak boli ściąganie szwów?!:szok:Nawet mnie nie strasz bo ja i tak strasznie się boję :-(
wiesz ja po domu to też niby się normalnie poruszam ale w sumie to nie jest to samo jeszcze co powinno być.Za każdym razem jak wstaje to muszę się wesprzeć na czymś chwilę postać i dopiero mogę iść.
Fajnie się masz że Twój mąz ma jeszcze wolne,mój musiał dzisiaj jechać troche rzeczy pozałatwić ale obiecał że wróci wcześniej więc czekamy na niego i mam nadzieję że całego dnia nie będę sama w domku :-(Mała już śpi 4 godzinki :-)
Agga24 nie wiem czy boli sa rozne opinie niestety:-(:-( ale ja jestem z tych strachliwych co boja sie wszystkiego i jakos gmeranie kogos obcego przy ranie chyba mnie bardzo by stresowalo:-D:-D ale trzymam kciukasy za to zeby bylo szybko i bezbolesnie:-D:-D a i zeby mezus szybciutko wrocil do domku:tak::tak:

Agga, tygrysku jesli chodzi o szwy przy cc nic nie boli, tylko zalaskotalo i bylo po wszystkim:tak:

reklama

Ja też miałam cc i ściąganie szwa (jednej długiej niteczki ;-)) nic mnie nie bolało :tak:, przyszła do mnie do domu położna środowiskowa, rach, ciach i już było po wszystkim ;-), nic nie czułam, także - STRACH MA WIELKIE :szok: :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry