Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Marzycielko Ale chcielibyscie wrocic na dobre w rodzinne strony??? powiem ci ze ja tez czasem odczuwam brak rodzinki przy boku zwlaszcza teraz gdy jest maluszek i niedlugo trzeba bedzie wrocic do pracki . gdybym mieszkala w rodzinnym miescie to ktos zawsze by sie zaopiekowal Filipkiem a tak to zostaje mi zlobek do ktorego nie chccialabym posylac 5 miesiecznego maluszka jeszcze a opiekunka hmm jakos malo przekonana jestem do obcej osoby a domui mamy dylemat co zrobic:-
-(
Chcielibyśmy wrócić do Starachowic i już wiemy , że jeżeli mąż do lutego nie znajdzie pracy to będziemy zmuszeni zamieszkać z teściami własnie tam.
Mąż już na pewno starcił pracę i co gorsza moja mama również....
Ciżko mi:-(

ale nawet jakbyscie mieli wrocic do Starachowic to tez sa pozytywy tej sytuacji tzn bylabys blisko rodzinki swojej zawsze moglabys na kogos liczyc jeli potrzebowalabys pomocy w opiece nad Oliwcia i co wazne odeszly by wam oplaty za wynajem i mielibyscie wiecej pieniazkow
trzymam mocno kciuki za optymistyczne zakonvczenie

Hej kochane wpadlam sie tylko przywitac i pochwalic sie kruszynka, znajde chwile to napisze cos wiecej, buzki dla wszystkich mamusiek;-);-)

Hej kochane wpadlam sie tylko przywitac i pochwalic sie kruszynka, znajde chwile to napisze cos wiecej, buzki dla wszystkich mamusiek;-);-)