reklama

Grudniowe mamusie 2008

anoli - kochana, strasznie mi przykro, nie wiem co ci napisać, bo tu nie ma co mówić, najchętniej bym cię przytuliła i pomogłą przy malutkiej... trzymaj się rybko i pamiętaj, że babcia napewno patrzy teraz na prawnusię i będzie nad nią czuwać! buziaczek!

reklama
Hej kochane wpadlam sie tylko przywitac i pochwalic sie kruszynka, znajde chwile to napisze cos wiecej, buzki dla wszystkich mamusiek;-);-)

Witamy z powrotem :-)

Dziewczyny dziekuje za dobre słowa ale niestety stało sie najgorsze babcia zmarła w sobote:-(.

Bardzo mi przykro :-(:-(:-( Wielka szkoda, że nie doczekała ukochanej prawnusi. Na pewno będzie czuwać nad nią z wysoka. Trzymam się, kochana! Uściski dla Was.

P

Marzycielko, rzeczywiscie u was niezaciekawe rzeczy sie dzieją, ale mam nadzieje ze w Nowym roku wszystko się ułoży i będzie juz tylko dobrze.

Kochana kurcze nie wiem co mam napisac:-( faktycznie jakies fatum was dopadlo ostatnio:-( ale pamietaj ze zawsze po burzy wychodzi sloneczko i ten okres zlych rzeczy kiedys sie skonczy.moze od nowego roku zacznie sie juz tzn maz znajdzie pracke i wszystko sie powoli ulozy:tak::tak: ale nawet jakbyscie mieli wrocic do Starachowic to tez sa pozytywy tej sytuacji tzn bylabys blisko rodzinki swojej zawsze moglabys na kogos liczyc jeli potrzebowalabys pomocy w opiece nad Oliwcia i co wazne odeszly by wam oplaty za wynajem i mielibyscie wiecej pieniazkow:tak::tak: trzymam mocno kciuki za optymistyczne zakonvczenie:tak::tak:

marzycielko nie smutkaj się kochana....W nowym roku napewno zaświeci słoneczko...ja Ci to mówię!!!głowa do góry :-):-):-)

Dziękuję , że mnie podnosicie na duchu i dzieki Wam zaczynam wierzyć w to , że będzie lepiej :-)

Dziewczyny dziekuje za dobre słowa ale niestety stało sie najgorsze babcia zmarła w sobote:-(. Mąz poleciał dzis do Pl, bo jutro pogrzeb i zaraz w środe wraca. Nie wiem jak sobie sama poradze. Po cesarce jeszcze sama nie moge sie dzwignac z łozka, najgorzej bedzie w nocy:-( Maz ma dodatkowo wyrzuty sumienia ze nas zostawia, ale nie mogło byc tak ze chociaz jednego z nas nie bedzie na pogrzebie:-(Stasznie jest nam smutno, bo mielismy juz dla babci wywołane zdjecia Hani i dzis mielismy wysłac...zawsze bede pamietac jak jakies trzy tyg. temu powiedziała przez tel. ze czuje sie dobrze i czeka na prawnusie:-(

Wyrazy współczucia...[*][*][*]

Anoli - trzymaj się kochana.

Dziewuszki ja to Wam zazdroszczę i tych kolek, i problemów z karmieniem i w ogóle dzidziusiów :-). Ja ciągle w dwupaku, malutkiej zostały dwa ostatnie dni grudnia, ale nic nie zapowiada żeby miała się urodzić. Chyba jednak poczeka do stycznia ;-)
Mnie to czekanie już wykańcza, po za tym ciągle czuję się mega zmęczona i nie mam ochoty na nic. Włóczę się po domu i sama nie wiem czego chce. I tak od kilku dni. Od czasu do czasu wybucham płaczem z błahych przyczyn i generalnie jestem rozbita. Dlatego tak rzadko tutaj do Was wpadam.

Dobra, koniec biadolenia :D

Pozdrawiam :-)

Anoli - trzymaj się kochana.

Dziewuszki ja to Wam zazdroszczę i tych kolek, i problemów z karmieniem i w ogóle dzidziusiów :-). Ja ciągle w dwupaku, malutkiej zostały dwa ostatnie dni grudnia, ale nic nie zapowiada żeby miała się urodzić. Chyba jednak poczeka do stycznia ;-)
Mnie to czekanie już wykańcza, po za tym ciągle czuję się mega zmęczona i nie mam ochoty na nic. Włóczę się po domu i sama nie wiem czego chce. I tak od kilku dni. Od czasu do czasu wybucham płaczem z błahych przyczyn i generalnie jestem rozbita. Dlatego tak rzadko tutaj do Was wpadam.

Dobra, koniec biadolenia :D

Pozdrawiam :-)

Misiu wyżalaj się Nam bo w końcu po coś tu jesteśmy!!!
Chciałabym Cię przytulić i pomóc w tych ostatnich dniach :-)

A my dzisiaj z Oli znowu masaż brzuszka zrobiłyśmy i kupka zrobiona:-)
Za godzinę idziemy na spacerek w naszym kubusiowym wózeczku.
Spacerki sa takie fajne , że masakra hehe

Kochane dziekuje za wsparcie. Hania chyba wie ze mamusia sama jest i musi byc grzeczna, bo prawie cały czas spi jak anioleczek budzi sie tylko na karmienie i zmiane pieluszki. Nie lubi lezec w mokrym:-)Jest kochana i moge sobie wypocząc

reklama
Kochane dziekuje za wsparcie. Hania chyba wie ze mamusia sama jest i musi byc grzeczna, bo prawie cały czas spi jak anioleczek budzi sie tylko na karmienie i zmiane pieluszki. Nie lubi lezec w mokrym:-)Jest kochana i moge sobie wypocząc

To super, mam nadzieję, że cały czas tak będzie.

A ja jestem dumna z mojego głodomorka. Dzisiaj już dwa razy dał odpocząć moim cyckom:-) i przerwał konsumpcję na ok 1h.
Normalnie się wzruszyłam, bo już miałam wizję, że przez najbliższe 3 miesiące będzie ciągle jadł;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry