Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dalam dzis Fifkowi z mleczkiem ok 13 Lacidofil i maly wypil grzecznie spal troche poczuwal ale ogolnie dzien minal bez problemow tzn maly sie tak barzdo nie prezyl jak to mial ostatnio w zwyczaju
teraz szykowalam go do kapieli rozebralam do kapieli i patrze na niego a on taki skupiony na czyms mowie do meza oooooooooooo chyba sie cos szykuje ale takia malutka kupka wyleciala wiec podtarlam pupke chusteczka i ok juz chcial go brac a tu patrzymy kolejna runda wychodzi ale juz duzo wieksza wiec wzielam tetre do podlozenia wytarlam i zachwile znow i tak chyba z 4 pieluszki tetrowe zyzylam gdyz tak duuuuuuuuuuzzzzzzzzzooooooooooo narobil

ale taka jestem zadowolona gdyz wogule sie nie prezyl przy tej kupce tak ledziutko jemu wyszla tylko mial taka fajna minke skupiona przy robieniu kaka

teraz mezus daje mu mleczko mojemu bohaterowi malutkiemu

Witam
Pytia kochana a co to za minka miedzy suwaczkami ci wyskoczyla?
;-)Juz niedlugo naszym dzieciaczkom brzuszki sie same ureguluja i same beda i kupki robic i spokojnie prykactygrysku jak ja bym tak chciała aby moja sama robiła:-( na razie tylko czopek ja pobudza i dzięki temu sama zaczyna dalej:-)

a te wszystkie dzisiejsze problemy kupkowe pojda w zapomnienie

, mój lulus lezał w lezaczki ponad godzine i nawet sie zdrzemnął , nie domagal się rączek
, potem ubierałam go na spacerek i nawet nie pisnął jak zakładałam mu czapeczkę
, a jak pojechal z tatusiem to przez 20 min nie spał tylko podziwiał swiat, a potem dopiero przysnął
. No ale w południe juz mi dziecko oddali
.
, ale mnie wymeczyła
.tygrysku jak ja bym tak chciała aby moja sama robiła:-( na razie tylko czopek ja pobudza i dzięki temu sama zaczyna dalej:-)
u nas pomógł...