Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szczęściara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1witam mamuski
to ja sie pochwale ze jedyny pozytek z tego ze jestem w usa to taki ze moja tesciowa jest 8.000 km odemnie:-d:-d:-d:-d:-d.
Ja właśnie takie zamówiłam, nawet już przyszły, ale na adres mojej mamy i jeszcze nie widziałamMoja mała maruda troche przysną a mama buszuje na allegro i znalazła cos fajnego
podziękowania na chrzest komunie ślub - aniołki (539021064) - Aukcje internetowe Allegro
A tak w ogole to witajcie![]()
i lażenie na brzuszku

miał warte dzis w nocy, zeby nie zapomniał ze jest tatą
a ja słodko spałam
Bliżniaki ja tez zamówiłam, fajna pamiatka.A teks sama wymyslałaś czy taki jak na aukcji jest wzięłaś ?
A w dzień też tylko drzemki i cycuś albo rączki
Chyba ją rozpieściłam. Dobrze, że noce przesypia dobrze...To ładnieWzięlam gotowca, chyba ten pierwszy tekst. Aniołki wziełam biało-różowe i chyba w tych kolorach zrobimy stół, no i jak przyszło na małą królewnę ubranko będzie białe w różowe serduszka.
zamówiłąm też fajne zaproszenia ze zdjeciem, już przyszły i jestem zadowolona (wkleję wam linki)
, ja wzięłam biało niebieskie 
Pytia ja mam to samo, non stop na rękach, juz mi kregosłup wysiada :-(Cześć dziewczynki![]()
Ja ostatni mam ciężko na BB wieczorkami zaglądać, bo wieczorami to mam Hanię na cycusiu non stopA w dzień też tylko drzemki i cycuś albo rączki
Chyba ją rozpieściłam. Dobrze, że noce przesypia dobrze...
Tygrysku - spóźnione życzonka urodzinowe!!! Sto lat!!!