Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
My już pospacerku. Dzięki niemu moje cycki trochę odpoczęły
.
.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.cześć laseczki, dzięki za pamięć jesteście kochane!!
niestety ostatnio cały czas coś mi wypada, ale postaram się zrehabilitować i jak tylko znajdę chwilkę to napiszę co u nas.
Czekamy na relację co u was kobitki!!!!Witaj i czekamy !!!cześć laseczki, dzięki za pamięć jesteście kochane!!
niestety ostatnio cały czas coś mi wypada, ale postaram się zrehabilitować i jak tylko znajdę chwilkę to napiszę co u nas.
Życze zdrówka i zaglądaj do nas częściejhej dziewczyny !!!!
najpierw Liwia chora a teraz mi sprzedała choróbsko i drżę czy Lenke nie zaraże! Mieliśmy jechać gdzies z dziewczynami na powietrze na kilka dni ale cały plan poszedł w pi.....
mam nadzieje ze Wy zdrowo sie trzymacie !!!!

hej dziewczyny !!!!
najpierw Liwia chora a teraz mi sprzedała choróbsko i drżę czy Lenke nie zaraże! Mieliśmy jechać gdzies z dziewczynami na powietrze na kilka dni ale cały plan poszedł w pi.....
mam nadzieje ze Wy zdrowo sie trzymacie !!!!
druga zajeta lulaniem...Menia calymi dniami ostatnio niet,zalatane chlopisko mam w chalupie,mam ale nie mam takie zalatane..
. Nawet dałam rade poprasowac 
, niby powiedział ze tylko na handel, ale ja go juz znam, załoze się ze bedzie chciał go zostawic
, tak sie wkurzyłam, a ja chciałam sypialnie nową
. Jak na niego nakrzyczałam (i tak nic nie dało) a najchetniej bym go walnęła, oczywiscie mnie szantazował, ze jak bede taka to naskarzy synowy jaka jestem wredna i tatusia wyzywam.Nam też zawsze spacerek pomaga - i też odpoczywają cycunie, no i zdąży się zawsze troszkę uzbierać mleczkaMy już pospacerku. Dzięki niemu moje cycki trochę odpoczęły.
Także musi być on obowiązkowyZazdroszczę!!!!!!!hej hej, dzieńdoberek wszystkim mamusiom i ich pociechom,
Ja chciałam zaapelować do Dariny i Zapominajki jako ziomalek z Poznania: idę na godz. 12.00 do Multibaby kina z Lenusią na film "Spotkanie", może chcecie do mnie dołączyć? Film dla mamusiek z bobaskami wyświetlany jest w Multikinie w Starym Browarze, zapraszam. Są na wyposażeniu pieluszki, kosmetyki, przewijaki, każda z nas ma 2 fotele do dyspozycji (1 na fotelik z dzidziusiem), jest ściszony dźwięk i jest ok. Jakby co podaję komórę: 668 384 977
Może się zobaczymy, sorki, że tak późno daję znać ale to był spontan, w zeszłym tygodniu nie dałam rady a dziś nie wiedziałam jak się będzie mąż czuł, na szczęście ok, mogę wyruszać.
Papa, reszcie opowiem potem jak było
Tylko że ja spróbuję ćwiczyć dużo, bo dieta to chyba nie pomoże... z resztą odchudzać się jedzeniem w bardzo małych ilościach też nie mogę, bo karmię, ale staram się jeść w miarę możliwości bardzo zdrowo i niewiele.

. A rano na karmienie się wsać nie chciało... ale o dziwo czuję się wyspana...