moniawycint
Fanka BB :)
o matko święta 500 brzuszków

ja zrobię 10 i mam dość 

ja zrobię 10 i mam dość 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja zrobię 10 i mam dość 

Ewelw i Olcia jak tam waga?? Ja sie ograniczylam, nie slodze, jem tylko pelnoziarniste pieczywo albo wasa, ograniczam tluszcze, garnki na parze w ruch, jem glownie warzywa i odstawiam czerwone mieso jak tylko zuzyje zapasy zamrazalnikowe)) I jem o polowe mniejsze porcje za to czesciej i wiecej owocow i warzyw. Mieso zastepuje bialym choc bardziej mi podchodza ryby. Powiem Wam czy dziala. A wy jaki macie sposob na kilogramy??
a w tej chwili zostało mi do zrzucenia 12 kg
powoli, ale narazie spada.Ja wykorzystuje sytuacje i was podczytuje i popijam karmi, mam nadzieje ze małego nie bedzie bolał brzuszek po tym.
Na pewno nie będzie bolał go brzuszek, mój nigdy po karmi nie narzeka ;-)
Ollcia to super ze nie zaszkodzi, bo mi bardzo smakujeAgaciu, to zdrówko, bo ja robię to samoNa pewno nie będzie bolał go brzuszek, mój nigdy po karmi nie narzeka ;-)
![]()
, no to zdrówko 
"zeby naprawde zrozumiec...Oni bywaja tak niereformowalni ze madra babka by zrozumiala tysiac razy,a oni nic...Chociaz ja na swojego nie moge narzekac...ale chyba teraz spotyka mnie nagroda za wieloletnia udreke z damskim bokserem..."pierwsza miloscia"..
do bani z taka miloscia,zebym jeszcze wiedziala wtedy,ze czeka na mnie w zyciu taki ktos jak moj maz to juz calkiem byloby inaczej..

, gdzie to ewentualnie mialoby być