reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Wszystko sie da:))) Trzeba znalezc jakis zameczek w centralnej polsce - powiedziala co wiedziala:)))

A teraz dla motyacji:))
YouTube - Cwiczenia na wyrzezbienie brzucha - polecam!!!!

woooooowwwwww:-D:-D:-D to ja wole poogladac jak INNI cwicza:-D:-D

Witajcie Dziewczynki.
Ja sie dzisiaj cały dzień obijam-zrobiłam sobie dzień leniucha. A co każdemu sie należy. A co z tego że bałagan w domu-żadnych gości sie nie spodziewam.
Byłam wczoraj u fryzjera i jestem mega zadowolona z nowych włosków. Tylko mąż troche kręcił nosem bo nigdy (a jesteśmy ze sobą już 10 lat) mnie nie widział z krótkimi. A w piatem ma przyjechac moja siora i mi pomóc ufarbowac.
Aaaaa i pierwszy raz w życiu obcinał mnie facet:szok:

Justine mam nadzieje że mąż zmądrzeje i przeprosi.
Kaja są bardzo ładne łyżeczki albo smoczki(oczywiście złote albo srebrne) i do tego grawerka a ostatnio spotkałam się na allegro nawet ze złotymi bucikami. Albo jakis ładny album...

Spotkanie fajna rzecz. Najsprawiedliwiej byłoby gdzies w centrum bo nas jest najmniej:-D

Marzycielko szacuneczek. Ja jestem z gatunku leniwców pospolitych i nawet na zajęciach w-fu zawsze miałam zwolnienia. a żeby tak z własnej nieprzymuszonej woli cwiczyc? No i potem widac efekty-dupsko jak szafa trzydrzwiowa:-D

Ja tez przyznam sie unikalam zajec W-F jak ognia!!!:szok::szok::szok::szok: zawsze bylam obloznie chora:-D:-D:-D

dzwoneczka bo pisałaś o diecie i sama nie wiem czy moge jakąś stosować przy karmieniu???:no::no::no:

ja dziś też leniu***e zrobiłam tylko lasagne na obiad i siedze przy kompie a młody sobie leży w łużeczkuno i starszy syneczek bawi sie sam więc ja mam luzik:-D:-D:-D

mój syn na chrzciny dostał biblię taką z obrazkami też fajny prezent:tak::tak::tak:

mam pytanie do marzycielki czy jak ty robisz brzuszki? pełne do kolan czy takie do półleżąca???:confused::confused::confused:

DZWONECZKA,kochana,Ty mi z tym allegro z nieba spadlas...napewno cos znajde:-)i jak juz bedziesz niedaleko to wyslij esola,zebym kawencje wstawila;-)chyba ze pijesz szybka rozpuszczalska to nie musisz esowac:-D
Mi sie tez wydaje ze jak naprawde bedziemy chcialy to daloby rade sie spotkac..a ktora jest narciarka to zapraszam na biegun:-D

ja zapraszam do Wlochhhhh na fantastyczne wakacje nad morzem, slonce, plaza czego chciec wiecej...

Dziewczyny mojemu dziecku sie poprzestawialo w glowce i w dzien spi a w nocy buszuje zamienil dzien z noca czy jest jakis sposob zeby to odwrocic:-(:-(:-( od 2 tygodni maly sie budzi kolo 23.30 i do 4-5 nie zasnie a pozniej spi nawet po 4 godziny w dzien...

pozmozcie bo moje baterie juz sie wyczerpaly ja w dzien nie umiem spac... a w nocy jak zoombi chodze...

ja zapraszam do Wlochhhhh na fantastyczne wakacje nad morzem, slonce, plaza czego chciec wiecej...

Dziewczyny mojemu dziecku sie poprzestawialo w glowce i w dzien spi a w nocy buszuje zamienil dzien z noca czy jest jakis sposob zeby to odwrocic:-(:-(:-( od 2 tygodni maly sie budzi kolo 23.30 i do 4-5 nie zasnie a pozniej spi nawet po 4 godziny w dzien...

pozmozcie bo moje baterie juz sie wyczerpaly ja w dzien nie umiem spac... a w nocy jak zoombi chodze...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry