Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marzycielko, a czy mogę wykonywać już brzuszki, tzn 6 tygodni po cesarce?

W dzień ubieram juz jak człowieka czyli jakies dresiki czy sukieneczki a śpiochy i pajacyki traktuję jako piżamki. No i to równomierne chrapanie tatusia........

no i kuruj się kochana.
. Miejsce dla mnie nie ma az takiego znaczenia bo moi kiertowcy bardzo lubią jezdzic. Więc jeśli koczty nie będą baaaaardzo wygórowane to się dostosuje do reszty.hej;
Dziewczyny, czy po skończonym macierzyńskim wracacie do pracy?

Taka przerwa na karmienie w nocy jest jedna, trwa około godziny, po czym Bartek zasypia i śpi już do rana.

, i szczerze, to już nie mogę się doczekać:-), o ile koszty nie będą niebotycznie wygórowane, bo u nas z kasiurką to tak średnio
:-(, ale już dziś zacznę zbierać na wyjazd 

, żeby mój luby potem na zawał nie zjechał jak mu ciekawą sumkę za ten sabat zaśpiewam 

, czy może same damy rade zawieść nasze pupcie, a na miejscu to już inni mężusie wezmą pod skrzydła dodatkowe pociechy 

, a my się będziemy sabatować 

Czasem nawet jak cos przypadkiem uslysze to i zablysne...Na nartach nie moge POKI CO, bo sie polamalam na maksa nie tak dawno,zostaje mi rower,ale narazie zaspy dookola wiec rower odpada..Chociaz chiba sportem mozna nazwac przepychanie sie przez te zaspy
Wiec pewnie umre pulpetem bedac;-)