tygrysek82
Fanka BB :)
Renia kochana 100 lat dla bobaska:

)i duuuuuuzzzzzzzoooooooooooo zdrowka:-):-):-):-):-):-)

)i duuuuuuzzzzzzzoooooooooooo zdrowka:-):-):-):-):-):-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

)i duuuuuuzzzzzzzoooooooooooo zdrowka:-):-):-):-):-):-)SuperA ja sie muszę pochwalić - moja siostra urodziła dziś córeczkę.
Ada waży 3450g i ma 58cm. Będzie moją chrześnicą :-)
I jak to u mnie w rodzinie - poród ekspresowy - 3,5 godz.
Teraz Jaś już będzie miał kumpelkę do zabawy![]()

grtulacje dla siostry
u mnie w rodzince moja siostra cioteczna urodzila synka 9 stycznia wiec Filipek ma tez kolege do zabawy

A ja sie muszę pochwalić - moja siostra urodziła dziś córeczkę.
Ada waży 3450g i ma 58cm. Będzie moją chrześnicą :-)
I jak to u mnie w rodzinie - poród ekspresowy - 3,5 godz.
Teraz Jaś już będzie miał kumpelkę do zabawy![]()
Agacia u mnie podobnie ale wiem o co chodzi. Mój mały łyka powietrze i się denerwuje bo mu przeszkadza. Robię mu wtedy przerwy na odbicie. Zauważyłam, że nocą i rano je spokojniej bo mu podaję pierś "na spokojnie"zanim się rozbeczy. Nocą mam go bliziutko więc budzę się zanim on się rozbudzi i je prawie na śpiąco. Po południu chyba już sama jestem trochę zmęczona a to małemu się udziela.A ja nie wiem ile mam mleka, jak mały zje to jeszcze w piersi jest, nigdy do konca nie wyciągie. Ale co cyrki odprawia przy cycku to odprawia. W nocy , rano i w południe wszystko ok, ale juz po południu i wieczór to tylko uciekac. I nie wiem czy on krzyczy bo jest głodny czy krzyczy ze juz nie chce. Szrpie mi piers, wypluwa i chwyta i w kółko to samo.
![]()
.
i jak popierduje to się strasznie wierci i nie daje mi to spać

Jada na kilka razy bo unosze ja w trakcie do odbicia:-( Moze to przez kupki bo zaczela je robic co drugi dzien, a wczesniej byly codziennie:-(