reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny mam pytanie, czy któras z was używa laktatora recznego lovi lub jakiegos innego i czy polecacie?
Zastanawiam sie nad kupnem, bo mojej małej odbija i w ciagu dnia nie chce cycka, szarpie sie, prezy, wyrywa, juz mam dosc, a z butli pije i to dosc ładnie.
Chyba kupie i bede sciagac i dawac z butli, a w nocy i po kąpieli cycus jest ok, wiec juz nie wiem co robic

reklama
Dziewczyny mam pytanie, czy któras z was używa laktatora recznego lovi lub jakiegos innego i czy polecacie?
Zastanawiam sie nad kupnem, bo mojej małej odbija i w ciagu dnia nie chce cycka, szarpie sie, prezy, wyrywa, juz mam dosc, a z butli pije i to dosc ładnie.
Chyba kupie i bede sciagac i dawac z butli, a w nocy i po kąpieli cycus jest ok, wiec juz nie wiem co robic

Ja przy Jasiu używałam ręcznego z Aventu i był ok. Ale myślę, że jeśli chcesz cały czas odciągać, a nie tylko sporadycznie, to lepszy elektryczny, bo takim ręcznym to naprawde trzeba się namachać, wiem coś o tym...

Tygrysku zaczynam żałować, że nie mam karuzelki na pilota:tak:.

Ja mam ręczny Tommy Teepee i jest ok, ale jeśli dłużej chcesz odciągać to faktycznie lepszy elektryczny

Hej
Mojemu małemu się odmieniło, postanowił czesciej w nocy się budzic :-(, jestem mega zmeczona i zaraz wypije sobie kawe pierwszą od 5 miesiecy.

Teraz lezy sobie na macie i rozglada, no ale juz słysze takie eeee, eeee, eeee :zawstydzona/y:, juz mnie woła, kurcze dosyc ze nie krzyczy " Ej stara chodz bo juz mi się znudziło":no:.

Blizniaki ja mam laktator reczny jakies dziwnej firmy i nie jestem z niego zadowolona bo mlek leci mi wszedzie po bokach tylko nie do buteleczki.

Olcia super ze mezus juz bedzie z wami :tak:

Misiówka kurde to nieciekawie z ta siostra. Ja nie miałam problemu bo jestem najmłodsza :sorry2:, a siostry mam starsze od siebie jedną o 13 a druga o 12 lat :blink:.

Bliźniaki ja mam elektryny NUK-a i jest jak najbardziej ok....zapłaciłam z niego jakos 190zł,ale mialam tam pełno dodatków.... pojemnik na pokarm, wkładki, i buteleczka z rówznymi zamknieciami,a i chusteczki:) :-):-):-) tylo faktycznie trzeba duzo sciagac...to wtedy sie naprawde opłaca....

Ja mam elektryczny z Medeli i jest oki, ale radzę przymuś brzdąca, ja Tomcia nauczyłam butli i teraz tracę tylko czas z dojarką. Tzeci tydzień ćwiczymy z cycem, owszem są postępy w dzień tylko cyc (jak się pręży to robię mu przerwę biorę na pion i potem karmię dalej), ale w nocy chce butli i wtedy najpierw zasypiam jak go karmię a potem jak odciągam:wściekła/y::wściekła/y:.
030209 186.jpg

reklama
Ja przy Jasiu używałam ręcznego z Aventu i był ok. Ale myślę, że jeśli chcesz cały czas odciągać, a nie tylko sporadycznie, to lepszy elektryczny, bo takim ręcznym to naprawde trzeba się namachać, wiem coś o tym...

Ja mam ręczny z Aventu i odciągam caly czas i jestem zadowolona.
Kupiłam elektryczny z Aventu i niestety u mnie się nie sprawdza, ale słyszałam że innym kobietom się podoba.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry