reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No to fakt....
jejku mi jeszcze ciężko ogarnąć tą całą listę zakupów...
na razie skupiłam na tuniczkach dla mamusi i ciuszkach w neutralnych kolorkach dla bobaska... do reszty jeszcze musze chyba dojrzeć :-p

Kena Ja kupuje od wrzesnia (jakos od polowy). Na kiedy masz termin?

Ja juz ide sie polozyc, zdenerwowalam sie kurcze ze niczym nie chce to G.... zejsc!!! :wściekła/y:

Cyprysiowa nie denerwuj się tak kobieto:-D
kania161 witam Cię serdecznie.

Ja też juz spadam a mój mężulek już ponad godzinę zwykłe biurko próbuje złożyć:sorry2::-D:-D:-D:-D

Miłych Snów oraz kopniaczków.

kana - witaj!!

Ja też już zmykam, bo ostatnio jestem jakaś osłabiona, jeśc nie mogę i nie mogę się wyspać, jeszcze ostatnio schudłam prawie 1,5 kg, już mam załamkę...

Kolorowych kopniaczków!!

reklama
hej !

ja wczoraj na wizycie słyszałam serduszko bąbla :-) poza tym dowiedziałam sie ze mam tyle nie chodzić czy siedzieć skoro w krzyżu mnie boli jak dłużej chodze albo siedze :eek: no i mam juz na plusie 6kg !
Na usg ide dopiero po 21 tyg czyli wypada na pierwszą połowę sierpnia !

Witam serdecznie,

Ja troszkę nietypowo, bo... założyłem mojej żonce, która ma termin na grudzień, konto ale jakoś nie ma zacięcia do forów więc ja jako pilny małżonek sobie podczytuje i podpatruje co tam się u was dzieje. Mam nadzieję że nie macie mi za złe i czasem jak coś podpytam w imieniu własnym i małżonki to podpowiecie :) zresztą już nie raz żonce Was cytowałem :)

Mąż i przyszły grudniowy tatuś :) :)

Witaj !!! super że ujawniłes sie !! i pozdrowienia dla żony !!! fajna sprawa !!!

Codziennie sobie przypominam o racjonalnym odżywianiu i trenuje silną wole by jeść zdrowo. A dzisiaj taki zonk:wściekła/y:

a ja to smole jem na co mam ochote i w ilościach ile zmoge ! z Liwią jak byłam w ciązy to bardzo sie przejmowałam tym co jem a potem jak wyszła mi cukrzyca po krzywej to mialam w ogóle przesrane bo ścisła dietę i liczenie co sie zjadło ! dlatego teraz sobie nie żałuję bo prawdopodobnieństwo że znów mi sie powtórzy jest duze !!

Cyprysiowa i dlatego właśnie ja nma stary komplet wypoczynkowy z czarnej tapicerki :-D no ale ścian na czarno juz nie szło pomalować ! I co kupiłaś ten spirytus ?

eh spanie mnie bierze !!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry