BlackWizard
Fanka BB :)
Jabłka też jadłam jak karmiłam małą piersią i też jej nic nie było. A od bananów dostawała wysypki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to ja też jestem upośledzona,bo tak nie potrafię
Mamuski karmiące piersią jadacie jabłka??? ja odstawiłam na początku bo nastraszono mnie,ze powoduja fermentację w jelitkach dziecka,a ja tak lubię je jeść,że masakra![]()
Juz nie moge patrzec na jabłkowy sok ale cóż...
Hania była bardzo grzeczna tylko w drodze tak się okupkała ze wszystko było do przebrania
. Dzis było to samo a nawet mocniej az musiałam rozciąc body, bo nie wiedziałąm jak się za nie zabrac

Witajcie
U nas nocka fajna, teraz mały lezy obok mnie i troche juz marudzi
Landryneczka ty to masz mocna nerwy, przeraziły mnie te zdjecia a co dopiero zobaczyc to na zywo
.
Dzwoneczka to chyba masz super prace, napisz cos wiecej o niej.
A ja pracowałam w gazecie jako dziennikarz informacyjny.
Landryneczka - moze Ty bys sie udzielila na kulinarnym, ja uwielbiam wloska kuchnie, moglabys podrzucic pare pomyslow - co Ty na to?
MOWISZ I MASZ dodalam kilka przepisow te co mnie smakuja jak dokladnei chcesz o cos zapytac to napisz...
tylko uwazajcie wloska kuchnia jest tuczaca ja staram sie bardziej gotowac w moim domu po polsku)
Krolowo Ty moja)
to ja też jestem upośledzona,bo tak nie potrafię
Mamuski karmiące piersią jadacie jabłka??? ja odstawiłam na początku bo nastraszono mnie,ze powoduja fermentację w jelitkach dziecka,a ja tak lubię je jeść,że masakra![]()
JadamyLaski nie czytajcie tyle, tylko metoda prob i bledow. Szkodzi albo ni eszkodzi, powolutku i wszystko wyjdzie
Ja jadam duzo jabłek i pije tylko sok jabłkowyJuz nie moge patrzec na jabłkowy sok ale cóż...
Qurcze nie bylo mnie dwa dni i jestem nie w temacie a na nadrabianie nie mam czasu:-(
Bylismy wyrobic Hani paszport. W urzedzie spedzilismy godzine, ale dojazd zajął nam 3 godziny a miało byc 70min. Korki były przez całą traseHania była bardzo grzeczna tylko w drodze tak się okupkała ze wszystko było do przebrania
. Dzis było to samo a nawet mocniej az musiałam rozciąc body, bo nie wiedziałąm jak się za nie zabrac
Dzwoneczka costa to moja ulubiona kawiarnia![]()
Anoli Kochanie zapraszam w takim razie) Tak apropos to mamy do siebie godzinke jazdy - moglybysmy sie kiedys styknac
)
A ja dzis spedzilam caaaaly dzien na poprawianiu szwagrowi cv, bo jak zobaczylam co on tam i jk napisal to sie za glowe zlapalam. A dobre cv to polowa sukcesu!![]()

Anoli - dobrze przeczytalam?? Rozciac body??![]()
A co do spotkania to bardzo chętnie jak sie tylko cieplej zrobi. Nawet nie wiedziałam ze tak blisko mamy do siebie:-)Kochana nam w szpitalu po porodzie mówili ze mozna tylko sok porzeczkowy, a jabłkowy zabroniony, wiec nie ma sie co sugerować.Ja jadam duzo jabłek i pije tylko sok jabłkowyJuz nie moge patrzec na jabłkowy sok ale cóż...
Bylismy wyrobic Hani paszport. W urzedzie spedzilismy godzine, ale dojazd zajął nam 3 godziny a miało byc 70min. Korki były przez całą traseHania była bardzo grzeczna tylko w drodze tak się okupkała ze wszystko było do przebrania
![]()
, byłam jeszcze u fotografa umówić sie na zdjecia na chrzciny, a potem jeszcze u koleżanki na herbatce i dzionek zleciał.
, a oni zaraz 9 lat skończą
Ja dziewczyny jem wszystko, wszystkie cytrusy, owoce, soki, gazowaną wode i inne napoje(choc te rzadko bo nie lubię) :-)
Tośka nie ma żadnych wysypek, uczuleń a o kolkach zapomniałysmy jakies 10 dni temu :-)...no moze miałabym opory, żeby zjeśc grochówkę(choć mojej siostrze w szpitalu w australi podali jako pierwsza zupke po porodzie ;-))i bigos :-)