eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
anglosasi widac maja inne spojzenie na diete matki karmiącej ;-)Eager ja na pierwszy obiad po porodzie dostałam gotowany groszek![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
anglosasi widac maja inne spojzenie na diete matki karmiącej ;-)Eager ja na pierwszy obiad po porodzie dostałam gotowany groszek![]()
Dla mnie masakra bo ja w sumie tylko nabiał jadłam. Najbardziej mi szkoda kawy z mlekiem i sera żółtego....:-(Ja dziewczyny jem wszystko, wszystkie cytrusy, owoce, soki, gazowaną wode i inne napoje(choc te rzadko bo nie lubię) :-)
Tośka nie ma żadnych wysypek, uczuleń a o kolkach zapomniałysmy jakies 10 dni temu :-)...no moze miałabym opory, żeby zjeśc grochówkę(choć mojej siostrze w szpitalu w australi podali jako pierwsza zupke po porodzie ;-))i bigos :-)
ale nie moge sie oprzec jedyne co to zauważyłąm ze po cytrusach jak zjadłam duzo mandarynek to miała wysypke a tak wcozraj uraczyłam sie pomarańczką i nic ! tfu tfu żeby nie zpeszyć !!!

o północy godzina przerwy
, a od trzeciej masakra
, dopiero teraz zasnął
. Cały wczorajszy dzień był męcący:-(.Agatkas najwazniejsze żeby dzidzia miała głowke na wysokości piersi....ja korzystałam z dużej poduchy i mojej Julci ta pozycja bardzo pasowałaszkoda że pokarm skonczył się
Katalog wygodnych pozycji - spod pachy
Wyślij mi adres mailowy to prześlę Ci intrukcję może pomoże Wam!!!!Trzymam kciuki:-)
Marzycielko wielkie gratulacje dla mężusia!!!!Teraz trzymamy kciuki za znalezienie pracki!!!!![]()

A mnie się tak już chce wiosny...
Ech.... hej !
hura jedziemy na wekend do Brennej ! pierwszy Lenkowy wyjazd![]()
jak zwykle mały usnał ok 22 i spal do 6 :30
rozumie dziecko że trzeba być dobrym dla rodziców i pozwala nam się wyspac
jak wspominalam kiedyś rozpoczęłam nauke samodzielnego spania lub leżenia młodego w łóżeczku i powiem wam że jestem zszokowana jakiego mam pojętego ucznia
w ciągu dnia potrafi nawe godzinke poleżeć jednym ciągiem w łóżeczku gapiąc sie na miśki i na karuzelę i gadając do nich
jak tylko zaczyna troche marudzić podchodzę do niego pogłaszcze go porozmawiam i odchodze a on dalej gada z miśkami:-) wreszcie w spokoju mogę posprzątać wypić gorącą kawę
i już nawet z 3 razy usnął sam w łóżeczku bo do teraz usypiał na rączkach w trakcie karmienia przewaznie
dosłownie chodzę dumna jak paw że moje dziecko takie podatne na nauki mamusi

;-)