M
marzycielka
Gość
Pytia kuruj się! - piszę solidarnie bo sama ledwo żyję ,a małemu przeszedł katarek i tyle dobrze.
Witam wszystkie mamuśki. podczytałam wczoraj ,że macie ( nie wszystkie oczywiście)
opory do sexiku a co ja mogę zrobić jak mąż ma do mnie opory:-( od czwartego miesiąca ciąży - nic!
teraz to już raczej nic się nie wydarzy - murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść. nie czuję się z tym najlepiej, ale zmusić męża się nie da, niedawno mi powiedział ,że po prostu go nie podniecam:-(
może lepiej że powiedział. sex nidgy nie był dla nas najważniejszy ale, czasem by się przydało. Wygląda na to ,że ten etap już mamy za sobą, i tak już nie pamiętam jak to było.
A teraz napiszę coś za co pewnie mnie ochrzanicie ale cóż takie moje zdanie a mianowicie : Co Ty jeszcze z Nim robisz kobieto?????:-
Gdyby mój M tak powiedział to byłoby bardzo bardzo źle......
Ty go kochasz ale nie dawaj sie upokarzać , jesteś świetną babka i wspaniałą mamusią więc się nie daj.
Kurde aż mi cisnienie podniósł twój szanowny.....

i nie jestem w stanie ruszyć w dół ani odrobinę, też miałam strasznie opory przed seksem szczególnie że miałam poród miednicowy i tak mnie ponacinali że blizna jest bardzo duża i widoczna, ale wczoraj pokonałam ten lęk przed jego reakcją i wcale nie było tak źle; to znaczy ja nadal czuję sie koszmarnie z taką figurą ( na zabiegi w stylu fryzjer czy kosmetyczka nie mam czasu już nie mówiąc o zakupach takich dla siebie zeby sie ubrac w cos fajnego) ale Mariusz zachowywał sie tak jakby tego wcale nie widział i było całkiem miło;-) Nawet Pati spała grzecznie i nie psuła nastroju rodzicom.

Lekarka mi przykazała: prosze nie mówić... A Jaś zadaje 30 pytań na minutę 
i dopiero spaciu.
dalismy jej po 20 min spokój i w szatni Liwia stwierdziła że ja tu mam czekać a ona jeszcze raz idzie z tatą
sama napisała ze źle sie czuje jest chora itd moze jemu chodziło o konkretny moment i nawet nie wpadł na to jak to zabolało ! nie wiem dokładnie jak było ale z tego co czytam to chyba palnoł tak raz ! Na pewno jak dobierzesz sie do niego to sie nie oprze