Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agga - dasz radę napewno, moja Ineczka teraz przybiera ok 400gram tygodniowo i jest na cycku - teraz waży ok 5900 - kawał baby, hehehe. Ale i tak daleko jej do Misi - ona w pierwszym tygodniu życia potrafiła przybrać 120 gram w ciągu dnia, wyglądała jak mały Budda, hihihi.
,ale ja karmie butelką więc to raczej u nas normalne z przybieraniem ale Ty karmisz piersią więc już wogóle
musisz mieć bardzo wartościowy pokarm
ale ciszmy się,że chcą jeść bo nie chciałabym mić niejadka
Wiatm w czwartek
Wczoraj nie mogłam nic napisać bo ciągle mi jakiś błąd wyrzucało
Zobacz załącznik 117687
Jestem podłamana moje dziecko kończy nocki o 3:00:-(, do 4;00 męczę go cycem i usypianiem a potem wyganiam z tatusiem do drugiego pokoju:-(. A teraz ma drzemkę ok1h. Je w nocy co dwie / trzy godziny
, a tak poza tym jest kochany
.
Dzisiaj pada deszczyk , więc zmoknę na spacerku![]()
Moja Emilka jak się urodziłą to przez tydzień budziła się do jedzenia co 4 a czasem co 5 godzin ale po skończeniu tygodnia do dzisiaj budzi się co równe dwie godzinki :-)Od Misiówki Ineczka również co dwie godzinki
Ale co nas nie zabije to nas wzmocni !!!Hejka
Czy wam też pokazują się błędy na tej stronie

, ze mała tak przybiera, jestem w szoku.no wlasnei powinnismy sie cieszyc ze nasze dzieci tak rosna zdrowo i chca jesc bo nie ma nic gorszego jak dziecko ktore nie chce jesc... ja sie musze przynac z tego co mi moja mama opowiadala bylam takim niejadkiem ja i moja siostra moja mama zebym buzie otworzyla i cokolwiek zjadla zawieszala na suficie rozne kolorowe rzeczy co bym jak glowe podnosze to automatycznie sie buzia otwiera i wtedy butla i choc troszke zjadlam zawsze byl cyrk z karmieniem mnie a ile butelek natluklamm wytracalam z rak mamy bo jesc za zadne skarby nie chcialam... dobrze ze moj synek nie ma tego po mamie bo by byla masakra...Nieźle Ineczka przybiera,a ja myślałam,że moja jest głodomorek i klopsik,ale ja karmie butelką więc to raczej u nas normalne z przybieraniem ale Ty karmisz piersią więc już wogóle
musisz mieć bardzo wartościowy pokarm
ale ciszmy się,że chcą jeść bo nie chciałabym mić niejadka
![]()
Misiówka, twoje mleczko to chyba śmkietanka, ze mała tak przybiera, jestem w szoku.