Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja,z Gorzowa,stamtad znaczy sie korzennie:-)bo nie mieszkam od wieeeelu lat...Ale kiedys powroce;-)niczym boomerang...tornado...szybciej niz blyskawicaKAJA no to niezle tak u Ciebie....hahah ale wiesz malutka musi czasem dac o sobie znac,zebysmy wiedziały,ze je mamyhahaha
Kaja ty mi powiedz skąd ty pochodzisz w Polsce?
Anoli ja równiez zazdroszcze takie udanego planu dnia,chociaz na moja malutka tez az tak bardzo narzekac nie moge....powoli jej sie normuje co, gdzie i kiedy....
My juz tez po spacerku...malutka wrzeszczała jak nic,ale wkocnu zasneła...kupilismy jej z misiaczkiem kropelki na kolki,bo chyba niestety je ma...ciekawa jestem jakich wy używacie,ale o to zapytam tam gdzie trza![]()
Ja,z Gorzowa,stamtad znaczy sie korzennie:-)bo nie mieszkam od wieeeelu lat...Ale kiedys powroce;-)niczym boomerang...tornado...szybciej niz blyskawica)...hahahah
Ale miła niespodzianka
Pytia 100 lat dla Hani:-)
Agga 5500gram to niezły wynik:-)Swietnie:-)
Tak jakos od początku mamy uporządkowane dni i noce. Moze dlatego ze mama w ciązy tez uporzadkowana była![]()
W końcu Emilka jest moim głównym sensem życia więc warto się poświęcić 
No wlasnie co u Aniamanua wiecie co u Aniamanu?

. Je w nocy co dwie / trzy godziny
, a tak poza tym jest kochany

.