Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez pozazdrościłam i wysłałam zdjatko na ten konkurs licze na Was, tak jak zozakoza podam link, no i oczywiście klikam na Wasze![]()
a teraz mam wyrzuty sumienia...:-( Z wrazenia do herbaty dodalam sobie poltorej lyzeczki cukru
dzwoneczka az mi wstyd bo czytam was codziennie wiec jestem na bieząco ale nie mam weny do pisania. Myslami juz w polsce jestem. Zalatwiamy wizyty u lekazry...pediatra ortopeda ginekolog i oczywiscie dentysta. No i idzie wiosna wiec ruszamy z pracami w domu pierwszy w ruch idzie dach i centralne. Do tego mama ciagle zali sie na mojego brata ze taki nieodpowiedzialny...a co ja mam na to poradzic?
Obiecuje poprawe![]()
My na basen też się zapisujemy :-) czekamy tylko aż Igorek 3 miesiące skończy. Pytia cieszę się, że Hania juz lepiej. Oby szybciutko wyzdrowiała całkowicie.
A ja znalazłam takie coś
www.babyradio.pl
i właśnie kołysanki grają![]()

Boze My dzisiaj 3 miesiace konczymy!!!!!!!!!!!!!!
Sto lat, sto lat!!! Dla wszystkich dzieciczkow 3 miesiecznych dzisiaj!!!! Ojejojejojej!!!!!

boze my dzisiaj 3 miesiace konczymy!!!!!!!!!!!!!!
sto lat, sto lat!!! Dla wszystkich dzieciczkow 3 miesiecznych dzisiaj!!!! Ojejojejojej!!!!!