reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ollcia ja to mam dopiero problem - 40 męża :baffled:
Mam parę pomysłów ale kurczę nie wiem sama juz.

Chcę go posłać albo na kurs na baristę: coffeeZONE

albo coś takiego: Wieczór win dla dwojga - Pomysł na prezent - Pomysł na rocznicę, urodziny i inne okazje

albo to: Zostań kierowcą rajdowym - Pomysł na prezent - Pomysł na rocznicę, urodziny i inne okazje

hm a dla siebie w roli prezentu chetnie widziala bym kurs na baristę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D moze jakas dobra wrozka to przeczyta i mi podaruje taki kurs:-D:-D:-D

reklama
Ja mam 21 kwietnia rocznicę slubu a 30 kwietnia 30 urodziny męża i też nie mam pomysłu na prezent:(:-(
lo matko Agatkas nie zazdroszcze tylu okazji w jeden miesiac:sorry2::sorry2: Chociaż wszystki bedziemy mialy super w grudniu najpierw mikolajki potem urodzinki naszych szkrabow a potem swieta i choinka ja jeszcze pod koniec listopada meza urodziny benkrut bede pod koniec roku:szok::szok::szok::szok::szok:

Witajcie ponownie,

Co do prezencików to ja na rocznicę kupiłam raz kostki fosforyzujące. Rzuca się taką kostką i wychodzi pozycja do kochania albo miejsce gdzie trzeba ją wykonać, używa się ichnp po ciemku pod kołdrą i jest kupa smiechu heheh. Wcześniej trzeba potrzymac pod lampą kostkę żeby mocno świeciła:rofl2::-);-)

A z większych prezentów: zorganizowaliśmy 60tkę teściowi: wypożyczyliśmy po znajomości porsche cabrio na cały weekend co by sobie seniorek pojeździł, zawieźliśmy na lotnisko a tam czekał na niego w Lesznie szybowiec no a na koniec poszliśmy do restauracji Dark Restaurant gdzie panowały kompletne ciemności i nie wiadomo było co się je, trzeba bylo zgadywać a jak się chciało do toaltety to trzeba było zadzwonić dzwoneczkiem na kelnera. Większosć z nas jadła palcami bo nie sposób bylo trafić widelcem do jedzenia, o dziwo nikt się nie pobrudził a jaja były jak berety. I potem już w jasnej części restauracji odśpiewałam z córką wymyśloną przez siebie piosenkę do melodii 40 lat minęło z Czterdziestolatka, oczywiście w refrenie bylo 60 lat minęło. Jak ktoś chce to mogę napisać o jubilacie, tylko potrzebuję kilka danych na temat tej osoby :tak::-D:-D

justine zaintrygowalas mnie tymi kostkami:zawstydzona/y::-):-) gadaj gdzie je kupilas:-D:-D

dziewczyny, a propos wagi, mam około 20kilo do zrzucenia:-(, ale mam świetna dietę, jeśli jesteście zainteresowane to mogę wkleić na ZDROWIE I URODA.
mogą ja stosować matki karmiące, no chyba ze dziecko jest uczulone na twaróg, moje nie jest, no i od poniedziałku schudłam już 1,5kg :tak::-)oby tak dalej

reklama
dziewczyny, a propos wagi, mam około 20kilo do zrzucenia:-(, ale mam świetna dietę, jeśli jesteście zainteresowane to mogę wkleić na ZDROWIE I URODA.
mogą ja stosować matki karmiące, no chyba ze dziecko jest uczulone na twaróg, moje nie jest, no i od poniedziałku schudłam już 1,5kg :tak::-)oby tak dalej

no to wklejaj....mi juz chyba nic nie pomoze:no::no::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry