reklama

Grudniowe mamusie 2008

witaj Agacia, oczywiście będę zaglądać tylko żeby moje dziecię pozwoliło:rofl2:, czasami śpi w dzień jak aniołek, wczoraj spała prawie cały dzien:szok:, a dziś to już szaleje od rana:rofl2:, tak zeby mamusia za bardzo nie relaksowała

reklama
Dziewczyny, macie jakieś pomysły na prezent dla męża z okazji rocznicy ślubu? :confused: Mam pustkę w głowie, jeśli o to chodzi, a dzień ten zbliża się wielkimi krokami :sorry:

Cześć mamusie!!!

Jestem mama 3miesicznej córeczki Karolinki. Karolinka urodziła się 15 grudnia o 23.00. Szperałam w necie i znalazłam forum mamuś grudniowych,czy mogę dołączyć się do waszej "grudniowej"rodzinki;-):-)
Pozdrawiam wszystkich
Miłego dzionka i dużo słoneczka

Witaj:-D

Yoka to ja już nie wiem...

Myszqa ja osobiście wybrałabym kierowcę rajdowego :-D, to chyba najbardziej "męskie" i mojemu zdecydowanie to własnie najbardziej by się podobało:-D

Ollcia ja to mam dopiero problem - 40 męża :baffled:
Mam parę pomysłów ale kurczę nie wiem sama juz.

Chcę go posłać albo na kurs na baristę: coffeeZONE

albo coś takiego: Wieczór win dla dwojga - Pomysł na prezent - Pomysł na rocznicę, urodziny i inne okazje

albo to: Zostań kierowcą rajdowym - Pomysł na prezent - Pomysł na rocznicę, urodziny i inne okazje

Witaj:-D

Yoka to ja już nie wiem...

Myszqa ja osobiście wybrałabym kierowcę rajdowego :-D, to chyba najbardziej "męskie" i mojemu zdecydowanie to własnie najbardziej by się podobało:-D
nio tez bym obstawila kierowce rajdowego:-D:-D:-D

mamusia2008 Witaj :-)

Mój Mariusz zdecydowanie najbardziej chciałby taki rajdzik sobie zafundowac a ja niestety na ostatnia rocznice zafundowałam mu tylko CB radyjko ale i tak sie cieszył jak dzieciak, teraz inne priorytrty finansowe w domku sa ( czytaj: dzieciaki) :-D

Ollcia ja to mam dopiero problem - 40 męża :baffled:
Mam parę pomysłów ale kurczę nie wiem sama juz.

Chcę go posłać albo na kurs na baristę: coffeeZONE

albo coś takiego: Wieczór win dla dwojga - Pomysł na prezent - Pomysł na rocznicę, urodziny i inne okazje

albo to: Zostań kierowcą rajdowym - Pomysł na prezent - Pomysł na rocznicę, urodziny i inne okazje

pomysły super, szczególnie ten ostatni mojemu mężusiowi przypadłby do gustu, ale niestety nie na moją kieszeń w tej chwili :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry