reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie kochane,
u nas nocka ciężka, mały ma chyba jakiś skok rozwojowy, bo marudzi jak nigdy:-(. Na szczęście teraz śpi i mam dla was troszkę czasu.

Mam nadzieję, że maluszkowi przejdzie.

Yoka w e-mailu który dostałaś od pampersa powinien być odnośnik ukryty pod tekstem "swoje zdjęcie"

Ola, czy twój Reksio jest na Owczarku?

Agacia u nas też w nocy zasypało... a ja tak liczyłam, że już wiosennie będzie:-( a tu trzeba jeszcze czekać.
Tylko,że ja nie otrzymałam żadnego maila....:confused:

reklama
Dzieciaczki już obgłosowane, ale nie wiem o co chodzi bo nie mogłam dzisa zagłosowac na swoja małą, wychodzi ze głos juz oddany i ze głosowac jutro, a ja dopiero niedawno włączyłam kompa i nikt inny wczesniej nie głosował z domku:baffled:

Justine, kiedys moze pomyslimy nad psiną, ale nie tak szybko. paulę mieliśmy od szczeniaczka, wychowywała sie razem z chłopakami, nigdy im krzywdy nie zrobiła, mimo ze jak nauczyli sie chodzić to latali za nią, zdarzało sie nawet ze ja gryźli w ucho:sorry2:

Cześć mamusie!!!

Jestem mama 3miesicznej córeczki Karolinki. Karolinka urodziła się 15 grudnia o 23.00. Szperałam w necie i znalazłam forum mamuś grudniowych,czy mogę dołączyć się do waszej "grudniowej"rodzinki;-):-)
Pozdrawiam wszystkich
Miłego dzionka i dużo słoneczka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry