M
marzycielka
Gość
Acha, no to drugi koniec warszawy, bo ja z Piaseczna, ale zawsze możemy się spotkać na jakimś spacerku![]()
Nie ma problemu :-)
W Mysiadle mamy też koleżankę z 5 miesięcznym Borysiem :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Acha, no to drugi koniec warszawy, bo ja z Piaseczna, ale zawsze możemy się spotkać na jakimś spacerku![]()

Witaj mamusia!! dzięki za dietę. Ja mam 20 kg do zrzucenia - jakoś ciężko... Ale kaszę gryczaną uwielbiam!!!!!!dziewczyny, a propos wagi, mam około 20kilo do zrzucenia:-(, ale mam świetna dietę, jeśli jesteście zainteresowane to mogę wkleić na ZDROWIE I URODA.
mogą ja stosować matki karmiące, no chyba ze dziecko jest uczulone na twaróg, moje nie jest, no i od poniedziałku schudłam już 1,5kg:-)oby tak dalej

uuuuuuuu 15 kg!! Marzę, żeby tak schudnąć...Nie zauważyłam, karmie tak jak karmiłam, mleka mam dużo, wydaje mi się ze twaróg tez coś tam robi na laktacje oraz kasza gryczana, mój ginekolog mówił zęby jeść dużo kaszy gryczanej na laktacje wiec jest Oki
. Dieta jest na 4 tyg., potem można zrobić 3 mies przerwy i ponownie. Kiedyś tez stosowałam te dietę, ok. 5 lat temu i udało mi się schudnąć 15kg w ciągu 4 tygodni, zobaczymy jak teraz pójdzie;-)
.No to witaj w klubie, ja tez mam 20kg, jak na razie od poniedziałku udało się 1,5 zobaczymy jak dalej pójdzieWitaj mamusia!! dzięki za dietę. Ja mam 20 kg do zrzucenia - jakoś ciężko... Ale kaszę gryczaną uwielbiam!!!!!!
uuuuuuuu 15 kg!! Marzę, żeby tak schudnąć...
ja już tak marze od stycznia i nici z marzeniaCo do odchudzania, to ja marzę, żeby jutro obudzić się o 20 kg lżejsza.
Marzycielko uśmiechnij się. Wszystko będzie dobrze!

Bardzo dziękuję, wszysko ok. Rymowanki rewelacyjneJa to jestem jakaś niedorobiona ;-)- przywitałam się tylko z mamusią2008
Witam wszystkich!!
Byłam dziś z małą na szczepieniu - 2x była kłuta - o mało się nie popłakałam - dobrze że mąż ją trzymał - bo ja to bym nie dała rady... płakała...:-(
Powysyłałam Wam rymowanki!!! Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam - ale jak by co - to teraz proszę już adres na priva.
Agacia!! Ty pisałaś, że pustego maila dostałaś - chyba nie możliwe - tam jest załącznik Worlda - sprawdź - ale wysłałam Ci chyba jeszcze raz na wszelki wypadek. Odpisz co i jak....
. Cześć mamusie!!!
Jestem mama 3miesicznej córeczki Karolinki. Karolinka urodziła się 15 grudnia o 23.00. Szperałam w necie i znalazłam forum mamuś grudniowych,czy mogę dołączyć się do waszej "grudniowej"rodzinki;-):-)
Pozdrawiam wszystkich
Miłego dzionka i dużo słoneczka
Hej laseczki wymieklam w polowie czytania...u mnie nie za wesolo...