Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i ładniusio zasnęła, o 8.30 sama się obudziła, nie płakała tylko jadła swoje piąsteczki.
słoneczka niema:-(, ale humorek mi dopisuje, ponieważ weekend:-) tatuś w domu 

, och, jak ja lubię te weekendy

Oj kochana ja sie pisze razem z Tygryskiem na taki kursikBarista nieeee!!!Jak chcesz zaoszczedzic to wyslij go na Bariste do mnie
) Ja jestem Coffee Master wedlug Starbucksa i Barista Maestro w Costa Coffee
)) No a o tego Store Mgr wiec i nauczyc potrafie. A bileciki do UK nie takie drogie wiec moze wybierzecie sie razem??
)) Prezencik jak znalazl
Tygrys patrz wyzej!!))))))
Zapraszam, zapraszam a sklepik mam piekny wiec i popatrzec mozna)
Dziubaski dla wszystkich![]()
:-)
, uwielbiam pić kawkę i jakbym do Ciebie wpadła to chyba z miesiąc bym nie wyjeżdzała, jakbyś nam dobre kawki serwowała. Buziaki

Cześć kobiałki :-)
Info od Kany......rozwaliła sobie palucha i ma go pozszywane...dlatego ciężko jej pisać...ale wraca do zdrowia i pojawi się jak tylko będzie w stanie klikać....Pozdrowienia dla wszystkich cioć z BB.....;-)
Hej mamuśki
Oj kochana ja sie pisze razem z Tygryskiem na taki kursik:-)
, uwielbiam pić kawkę i jakbym do Ciebie wpadła to chyba z miesiąc bym nie wyjeżdzała, jakbyś nam dobre kawki serwowała. Buziaki

lo matko ale bym sie normalnie kaw opila mniami mniami

Tygrysku
wszystkiego najlepszego dla synusia, z okazji 3 miesiąca:-)
Dużo zdrówka i 100 lat![]()

no 3 miesiace temu juz lezalam plackiem na lozku a obok mnie spankal sobie synus ech ale ten czas szybko leci

, a Fifi grzecznie z tatkiem kursowali pod fotografem a potem pod sklepami
a mam takie pytanie dziewczyny orientujecie sie gdzie musze tzn w jakich urzedach poinformowac o zmianie dowodu domyslam sie ze bank, praca dalej brak mi pomyslow gdzie jeszcze?? zus, ubezpieczenie??