reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry mamusie:-)
U nas nocka super, mała poszła spać o 22 wstała na cycusia o 5.30:szok: i ładniusio zasnęła, o 8.30 sama się obudziła, nie płakała tylko jadła swoje piąsteczki.
Pogoda u nas nie ciekawa :no: słoneczka niema:-(, ale humorek mi dopisuje, ponieważ weekend:-) tatuś w domu :-D:-D:-D, och, jak ja lubię te weekendy:tak::-D:-D
Miłego dzionka dziewczyny:-D:-D:-D

Cześć kobiałki :-)

Info od Kany......rozwaliła sobie palucha i ma go pozszywane...dlatego ciężko jej pisać...ale wraca do zdrowia i pojawi się jak tylko będzie w stanie klikać....Pozdrowienia dla wszystkich cioć z BB.....;-)

Hej mamuśki
Barista nieeee!!!:no: Jak chcesz zaoszczedzic to wyslij go na Bariste do mnie:)) Ja jestem Coffee Master wedlug Starbucksa i Barista Maestro w Costa Coffee:))) No a o tego Store Mgr wiec i nauczyc potrafie. A bileciki do UK nie takie drogie wiec moze wybierzecie sie razem??:))) Prezencik jak znalazl:)

Tygrys patrz wyzej!!:)))))))
Zapraszam, zapraszam a sklepik mam piekny wiec i popatrzec mozna:))

Dziubaski dla wszystkich:)
Oj kochana ja sie pisze razem z Tygryskiem na taki kursik:-D:-):-D, uwielbiam pić kawkę i jakbym do Ciebie wpadła to chyba z miesiąc bym nie wyjeżdzała, jakbyś nam dobre kawki serwowała. Buziaki

Kana, bidulko, kuruj paluszka.

Ja zawiozłam chłów na basen, młoda została ż tatusiem, a ja w tym czasie wyskoczyłam do lokalu załatwiać im komunię, wszystko dogadane i jestem zadowolona.

Witam mamuśki
Tomcia choroba zmogła :-( i jesteśmy uziemieni:-(, a Tatuś w szkole , buuuu
Jak Niuniowi nie przejdzie to w poniedziałek idziemy do lekarza:-(

reklama
Cześć kobiałki :-)

Info od Kany......rozwaliła sobie palucha i ma go pozszywane...dlatego ciężko jej pisać...ale wraca do zdrowia i pojawi się jak tylko będzie w stanie klikać....Pozdrowienia dla wszystkich cioć z BB.....;-)

lo matko biedna kana

Hej mamuśki

Oj kochana ja sie pisze razem z Tygryskiem na taki kursik:-D:-):-D, uwielbiam pić kawkę i jakbym do Ciebie wpadła to chyba z miesiąc bym nie wyjeżdzała, jakbyś nam dobre kawki serwowała. Buziaki

Blizniaki to pakujemy sie i jedziemy :-D:-D:-D lo matko ale bym sie normalnie kaw opila mniami mniami:-D:-D:-D

Tygrysku
wszystkiego najlepszego dla synusia, z okazji 3 miesiąca:-)
Dużo zdrówka i 100 lat:-D:-D:-D

O faktycznie!!!! hahaha ale ze mnie gapa mama nawet nie pamietam ze moj Fifi dzis swietuje :-D:-D:-D:-D no 3 miesiace temu juz lezalam plackiem na lozku a obok mnie spankal sobie synus ech ale ten czas szybko leci:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A my wrocilismy ze spacerku ja bylam sobie zdjecie do dowodu zrobic bo odwlekam odwlekam a tu czas goni gdyz slub bralismy w sierpniua ja jeszcze na starym dowodzie jestem:zawstydzona/y::baffled:, a Fifi grzecznie z tatkiem kursowali pod fotografem a potem pod sklepami:sorry2::sorry2: a mam takie pytanie dziewczyny orientujecie sie gdzie musze tzn w jakich urzedach poinformowac o zmianie dowodu domyslam sie ze bank, praca dalej brak mi pomyslow gdzie jeszcze?? zus, ubezpieczenie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry