Mopek
Fanka BB :)
Hejka:-)
Anoli fantastyczna sportrmenka czyzby pierwsze kroki w strone złota olimpijskiego?
Pati pięknie pospała do 6 godzinki bez zadnych pobudek w nocy teraz tez przysneła po śniadanku mam nadzieję że cały tydzień taka gzreczniacha będzie;-)
głosiki pooddawane
Agacia a Pati jak się przy niej kichnie to normalnie rechocze ze śmiechu może dlatego, że ja w ciąży strasznie dużo kichałam, bo mam uczulenie i jak rano wstawałam to nieraz całą serią kichałam i podskakiwała wtedy w brzuszku bardzo i moze sie jej spodobało?!

Anoli fantastyczna sportrmenka czyzby pierwsze kroki w strone złota olimpijskiego?

Pati pięknie pospała do 6 godzinki bez zadnych pobudek w nocy teraz tez przysneła po śniadanku mam nadzieję że cały tydzień taka gzreczniacha będzie;-)
głosiki pooddawane

Agacia a Pati jak się przy niej kichnie to normalnie rechocze ze śmiechu może dlatego, że ja w ciąży strasznie dużo kichałam, bo mam uczulenie i jak rano wstawałam to nieraz całą serią kichałam i podskakiwała wtedy w brzuszku bardzo i moze sie jej spodobało?!

.Dobrze ze w wózku sie uspokaja i zasypia wiec cały dzien dzis na dworze spędziła
, ale chyba większość z nas siedzi sama przez cały tydzień w domu.
Moja Hania też nie umie pić z butelki. Z łyżeczki to połowa się wyleje. Ale strzykawką to chyba można nakarmić każde dziecko. Ja bym nie rezygnowała z karmienia piersią, tylko próbowała pomalutku uczyć picia z łyżeczki albo butelki.
, no coż muszę sie jakoś przyzwyczaić, bo w tym na pewno bedzie wygodniej.
.