reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki:sorry2:
Zauważyłam ze ostatnio nic mi się nie chce:crazy::crazy:, jakaś leniwa jestem:szok::szok::szok:, jak mała zaśnie to albo siedzę na BB albo TV ogladam, a za 2 miesiace mam obrone doktoratu, a przed obrona musze jeszcze 3 egzaminy zaliczyc, no ale nic nie robie w tym kierunku, po prostu sie obijam, nic mi sie nie chce:no::no::no:.Nie wiem czy to przez to siedzenie w 4ch scianach:no:Czy moze ze mna cos nie tak?:confused::baffled:
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Muszą byc rodzice chrzestni...cholercia:no::no::no:Chrzesny Julci przylatuje ze Szwajcarii specjalnie na chrzciny...wcześniej go nie bedzie:szok::szok::szok:ciekawe co na to nasz proboszcz:confused::confused::confused:
o kurna:confused::confused: ja nie wiem jeszcze jak u mnie jest tzn jakie wymagania sa stawiane ale moj brat ktory bedzie chrzestnym tez wlasnie przylatuje z U.K. tylko na chrzciny ktore robimy w sierpniu :confused::confused::baffled::baffled:

A ja dziewczyny mam taka chcice na sodkie ze jasna cholercia:zawstydzona/y::zawstydzona/y: w domku nic slodkiego wiec poszla w ruch ksiazka kucharska i sklecilam jakies ciasto ze skladnikow jakie mialam w domku teraz sie piecze i jestem bardzo ciekawa co z tego wyjdzie:-D:-D:-D margaryna jakas dziwna juz byla ale pal licho uzylam jej:-D:-D:-D:szok::szok::szok: jak sie nie pojawie do jutra to znaczy ze przezywam zatrucie pokarmowe:szok::szok::szok::szok::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

witajcie popołudniowo :-)
my juz po spacerku :tak: Malutka właśnie kima sobie w łóżeczku... ciekawe jak długo:tak: jak pisałam wcześniej słoneczko piękne ale wiatrzysko okropne:dry:

Zozakoza, Kinga zdrówka życzę maluszkom

Muszą byc rodzice chrzestni...cholercia:no::no::no:Chrzesny Julci przylatuje ze Szwajcarii specjalnie na chrzciny...wcześniej go nie bedzie:szok::szok::szok:ciekawe co na to nasz proboszcz:confused::confused::confused:
Madzieńka to zależy od parafi i proboszcza, ja mam trójkę chrześniaków i na konferencjach nigdy nie byłam:-), na chrzciny zawsze dojeżdżałam w dzień ceremoni:-).
Ja Tomcia chrzczę 16.05 :-), byłam u mojego proboszcza o pozwolenie na chrzest w innej parafi, gdyż chcę imprezę zrobić w formie grilla u mojej siorki:-).
I może pomocne dla małżeństw mieszanych (katolik+niekatolik), rodzic niekatolik musi wyrazić pisemną zgodę na chrzest dziecka i oświadczenie, że nie będzie przeszkadzał w wychowaniu katolickim dzidzi:tak:.

Dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki:sorry2:
Zauważyłam ze ostatnio nic mi się nie chce:crazy::crazy:, jakaś leniwa jestem:szok::szok::szok:, jak mała zaśnie to albo siedzę na BB albo TV ogladam, a za 2 miesiace mam obrone doktoratu, a przed obrona musze jeszcze 3 egzaminy zaliczyc, no ale nic nie robie w tym kierunku, po prostu sie obijam, nic mi sie nie chce:no::no::no:.Nie wiem czy to przez to siedzenie w 4ch scianach:no:Czy moze ze mna cos nie tak?:confused::baffled:
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To przesilenie wiosenne:-D:-D, ja od tygodnia nie mogę się zabrać za posprzątanie moich 36mkw:-D:-D, a sajgon mam niebywały:-D, a od dzisiaj jestem chora i mam to w d...:-D

czesc dziewczyny

U nas pogoda brzydka, tzn. sliczne słoneczko az razi w oczy, ale silny wiatr, i co chwile leje :baffled:.

Madzienka musisz się zapytac proboszcza czy w ogole u Was są takie nauki. U nas w parafii nic takiego nie ma, a nawet nie sa wymagane karteczki od chrzestnych, ze spowiedzi.

Chore biedulki kurujcie się :-(.

reklama
Tygrysku nawet jesli cos było nie tak z ta margaryna to mysle ze zgineło podczas pieczenia i licze ze nas nie opuscisz na kozysc kibelka :-D:-D:-D
A ciastem prosze nie kusic:-p bo sie dopiero pozbyłam słodkiego z lodówki , jeszcze mi strzeli do głowy cos piec i całkiem moja diete zaprzepaszczę;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry