• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie kobietki...ostatnio tak mi net muli że nawet na forum jest mi sie ciężko dostać :crazy:u nas wczoraj dawal śnieg z deszczem od południa i tak już do...az usnęłam :-p ale dziś jest już lepiej..można będzie wyjść na spacer :-D
aaa i dziś mój mały króliś kończy 3 miesiące..jejku jak to szybko mineło....

Nadrobiłam...

Pytia to dzięki Tobie kupiłam ta książeczkę materiałową???:tak::tak::tak:

Ślicznie razem z Julcią dziekujemy...dzisiaj przyszła...moje dziecko jest przeszczęśliwe tak sobie cudnie do niej gaworzy:-D:-D:-D:-D

Witajcie kobietki...ostatnio tak mi net muli że nawet na forum jest mi sie ciężko dostać :crazy:u nas wczoraj dawal śnieg z deszczem od południa i tak już do...az usnęłam :-p ale dziś jest już lepiej..można będzie wyjść na spacer :-D
aaa i dziś mój mały króliś kończy 3 miesiące..jejku jak to szybko mineło....

najlepszego...moj Alex rowniez 3 miechy:-):-):-):-) chlopaki z 18......:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hey

U Nas wiatrzysko straszne....:no:
Siedzimy w domku na razie a potem do mamy bo jutra rano wyjeżdża już.

Ja przez 4 tygdonie ok 3-4 kg zrzuciłam:-) Mam nadzieję , że jak tylko cieplej się zrobi to spadnie o wiele więcej zresztą wtedy to już będę biegać bo na razie za zimno:-)

Dzisiaj w nocy o 2.13 Oliwia skończy 4 miesiące:-):-)
Taka już duża jest , że aż trudno uwierzyć jak ten czas leci.

Wszystkiego Naj Naj Jubilatom:-):-):-):-)

agtkas huśtawka z...a:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry