Agatkas
Mamusia Zuzolka
Madzieńka my kupulismy używaną na Allegro za 300zł z transportem, podejżewam że można kupić jeszcze taniej, bo nówka faktycznie droga.
Kigna jak to zrobiliście że mały leży na płasko?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madzieńka my kupulismy używaną na Allegro za 300zł z transportem, podejżewam że można kupić jeszcze taniej, bo nówka faktycznie droga.
My dzis bylismy na zajeciach dla maluchow takie mini przedszkole dla dzieci w kazdym wieku praktycznie dzialajace i zorganizowane dzieki Polkom! Chwala im! Bylo bardzo fajnie, bo dzieciaki sie bawia spiewaja piosneczki typu mam husteczke haftowana...lalla i moj maly prawie nic nie spal
Moja Hania też nie umie pić z butelki. Z łyżeczki to połowa się wyleje. Ale strzykawką to chyba można nakarmić każde dziecko. Ja bym nie rezygnowała z karmienia piersią, tylko próbowała pomalutku uczyć picia z łyżeczki albo butelki. Witam!!
U mnie też dupsko rośnie. Do diaska!!!
Jeden tydzień waga pokazuje 2 kg mniej a drugi tydzień 2 kg więcej... I tak w kółko...
Ale tak 0.1 - 0,2 kg z tyg na tydz jednak mniej... Ale tak wolno:-(To kiedy ja schudnę
W 2010??
Ja też się zastanawiam na aerobikiem bo mam koło domuAle czy przy karmieniu cyckiem nie ma jakiś przeciwwskazań do zakwasów??? Bo jak pójdę pierwszy raz to zakwasy murowane~!
Dzien dobry Mamy!!!
U nas pogoda juz trzeci dzien zabojcza!!! Wczoraj bylo 18 stopni!!![]()

az sie czlowiekowi zyc chce

Zobacz załącznik 122352Pod gniazdkiem jak wkładasz rurkę trzymającą siedlisko masz wykropkowane miejsce, które jak naciśniesz to możesz zmieniać pozycję gniazdka:-). Powodzenia

.Witam!!Hej mamuśki
nadrobiłam, ale jakaś padnieta dzisiaj jestem i juz nie wiem co miałąm napisać.
Agatkas, huśtaweczka sliczniusia
Solenizanci i solenizantki, wszystkiego naj, naj i buziaczki.
A wszystkim chrujacym, duzo zdrówka życzę.
Była dzisiaj z Mała u okulistki, bo trzeba na kontrolm w 3 miesiacu, troche sie tam naczekalyśmy, ale ważne ze wszystko ok i już mamy z głowy, ą przy okazji zaliczyłą z chłopakami dosć długi spacerek, ledwo wróciłam ale tak to jest jak sie wszędzie dupsko autkiem wozi, a wózio na taras wystawia.
Wogóle to taka dzisiaj jestm śpiąca, ze chyba wcześniej sie położę.