Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Śnieg ????Witajcie mamuśki!!!!
Ja chcę wiosny!!!!!!!!!!!!
U nas śniezyca i wiatrzyskoParaliz miasta, żadne autbusy nie jeżdżą
Biorę się za czytanie...buźka milego dnia

, obciełam juz dawno storczyka na trzecim łaczeniu, ale te łodyzki zrobiły mi się na koncach takie suche, jak stare drewno, czy mam tak zostawic, czy przyciąć troszkę? Acha połozyłam go na parapet i ...... wypuscił liscie nowe
.
więc może juz niedługo zobaczę SŁONECZKO!!!!!!
.
Cześć dziewczęta
Super wynalazek ta huśtawkaMała jest zachwycona
a ja będę miała trochę spokoju
![]()
ale cena to mnie zaskoczyła....
. Minusem karmenia cycem jest to że nie można nic łyknąć by skutecznie się leczyć grypę, mi lekarka poleciła apap co 6h, tamtum verde i inhalacje olbasem , koszmar
.

Agatkas wierze w tą hustaweczkęale cena to mnie zaskoczyła....
![]()

Powiedzieli, zeby letnio ubrac malego zmniejszyc temperature w domu i zbijac goraczke, a jak bedzie gorzej to wrocic://Wiec nocke mielismy ciezka, maly prawie nie spal, meczyla go ta choroba, ale dzisiaj ma juz tylo 37 stopni wiec mam nadzieje, ze sie poprawia Agatkas wierze w tą hustaweczkęale cena to mnie zaskoczyła....
![]()
Witajcie kochane;
Wszystkiego dobrego dla małych jubilatów;-)
U nas też wiatrzysko okropne. Ale za to między chmurami niebo widaćwięc może juz niedługo zobaczę SŁONECZKO!!!!!!
Agatkas super prezent dostała twoja córeczka, sama bym taką huśtawkę chciała.
Ja od jutra na aerobic idę. I powiem wam, że nawet na wagę nie wchodzę, bo po ciuchach widzę, że nic mnie nie ubywa, a chyba wręcz przeciwnie...
Poza tym mojemu małemu chyba 2 zęby się wyrzynają:-(. Normalnie wierzyć mi się nie chce... aż boję sie jak to moje piersi zniosą![]()
Witam
Agatkas my tą chuśtawkę sprawilismy sobie już miesiąc temu:-), naprawdę jest super, tylko Tomasz dostaje na niej czkawki. My mamy z lusterkiem przy karuzeli i niunio gaworzy do niego
Zobacz załącznik 122331
Madzieńka my kupulismy używaną na Allegro za 300zł z transportem, podejżewam że można kupić jeszcze taniej, bo nówka faktycznie droga.

i znowu będziecie wszyscy razem
Moja mama przez 5 lat była w niemczech w pracy żeby nasza rodzina z długów powychodziła i trochę na prostą wyszła
a teraz po czterech latach nie jeżdżenia znowu jedzie w maju na trzy miesiące(tylko i aż).W sumie to ja dostałam propozycje żeby jechać(bo 4 lata temu też byłam ale tylko rok)ale kiedy mama to usłyszała to powiedziała że ona pojedzie bo przecież ja bym nie mogła Emilki zostawić ....:-
Ale dziadki zaszaleli