reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie Mamusie:-)
U nas też niestety słoneczka brak, ale troszkę się przejaśnia, więc może coś się zmieni w ciągu dnia:tak:
Moje dziecko w niedzielę poszło spać o 00.30:szok: Chyba ten przesunięty czas tak rozregulował mu spanie i trochę bałam się, że teraz tak będzie cały czas. Ale wczoraj poszedł spać przed 22, o 5.30 dostał jedzonko i pospaliśmy do 8.15. Także nie jest źle:tak:

reklama
Tygrysku ale Ci zazdroszczę tego spania. U mnie niby nie jest źle, ale nie pamiętam, żeby moje dziecko kiedykolwiek spało do 9. Ile Twój Filipek przesypia godzin w ciągu doby? W dzień też tak ładnie i dużo śpi?

Pytia, nie martw się tym leżeniem Hani na brzusiu, napewno jeszcze go polubi, i jestem pewna, że to nie będzie miało wpływu na jej brak raczkowania :tak:.

A muszę Cię :angry:, byłaś wczoraj w Rossmanie i nie wstąpiłaś z Hanią do koleżanki Edyty i kolegi Hani - Alana :eek: :-D:-D

My też jeszcze czekamy z podaniem pierwszych stałych posiłków, jakoś nam nie śpieszno :-p

Miłego dnia życzę Wam Wszystkim :tak::tak:

Dzień dobry:-)

U nas dzisiaj piękna pogoda,słonko świeci,a my siedzimy w domu...Bo mnie coś wzięło:-( Cała noc strasznie się pociłam,mam katar,kaszel i boli mnie głowa:-( Muszę się wykurować żeby nie zarazić Fabianka...

A wczoraj zrobiłam małe zakupki:tak:
WYPRZEDAŻ *KOMPLET NATHALIE *S/M* WYSYŁKA GRATIS (584866074) - Aukcje internetowe Allegro
*PIĘKNY KOMPLET VANESSA *M* WYSYŁKA GRATIS* (584866359) - Aukcje internetowe Allegro

Ania zakupy piekne:tak: czyzby cos szykowało się:-D:-D:-D:-D

Zdrówka życzymy!!!!

Witam kochaniutkie
U nas śliczna pogoda, słonko świecie i chce sie żyć, przesyłam wszytskim promyczki.
Malutka zasnęła na macie, a ja porobuiła trochę zjadłam śniadanko zrobiłąm kawke i czekam aż wstanie, chyba porwę ją na spacerek, a robotka niech czeka na lepsze czasy:-D, szkoda tej pogody marnowac na sprzątanie, co mogłam to zrobiłam, a wiecej juz mi sie nie chce:zawstydzona/y:.

Anoli udanej pobytu w ojczyźnie i mam nazdieje ze znajdziesz chociaż chwilke zeby czasem zajrzeć.
Wczoraj dostałam maila od kolegi, który tez jest na Wyspach, no i nieciekawie, nie ma pracy już od grudnia i chyba bedzie musiał wracac, a tu niesttey tez nic dobrego sie nie zapowiada, szkoda mi go barzdo, bo jest naprawde spokojny i bardzo pracowity, wyjechał kilka lat temu i jakoś mu sie wiodło, niestety teraz zlikwidowali firme w której pracował i nic nie moze znaleźć.:no:

Tygrysku, ale masz fajnie z tym zoo, pozdrów swoich przyjaciół - tygryski. My ostatnio byliśmy w mini zoo w niemczech w sierpniu, trzeba chyba wyrobic Młodej paszport i wybrać sie ponownie.

Aniu, oj bedzie sie działo, uwazajcie tytlko coby fabianek za szybko siostry sie nie doczekał

Ostatnia edycja:
Tygrysku ale Ci zazdroszczę tego spania. U mnie niby nie jest źle, ale nie pamiętam, żeby moje dziecko kiedykolwiek spało do 9. Ile Twój Filipek przesypia godzin w ciągu doby? W dzień też tak ładnie i dużo śpi?

Filip jest spioszkiem ma to po mamusi:zawstydzona/y::zawstydzona/y: zasypia ok 21 i wtsaje dopiero ok 6 czy 7, ale od wczoraj wstaje o 9:zawstydzona/y::eek: a wdzien jak wstanie o 7 to juz ok 10 jest spiacy i tak sobie kimnie na jakies 1,5 godzinki , potem ma kolejna drzemke 1,5 godzinna ok 14 , i ok 18 na 30 minut tez sie musi zdrzemnac:eek:

Za 10 dni mąż wraca także trzeba się szykować:-p Siostry na razie nie będzie,bo od dzisiaj biorę pigułki:-p

Bliźniaki też miałam zostawić porządki i iść na dwór,bo jest naprawdę piękna pogoda,ale nie chce się doprawić:-( Więc skoro już siedzę w domu to posprzątam...

Witam dziewczyny

Hania zasnęła na tarasie, a ja mam chwilkę na kawcię. Zaliczyłam już dzisiaj dopołudniowe ploteczki z przyjaciółką, a popołudniu jedziemy całą rodzinką na urodziny siostrzeńca mojego męża. Jak ja lubię, jak się coś dzieje i nie muszę cały dzień w domu siedzieć!
:-):-D

Aniu - aj się będzie działo.... :-);-)Mężowy będzie miał fajną niespodziankę :tak:

reklama
Pytia dokładnie tak samo jak ja, jak nic sie niedzieje i siedze cały dzien w domu to nie mam nawet siły wstac i sobie kawy zrobic taka jestem tym dobita i zgnuśniała a jak musze pojsc, pozalatwiac, cos sie dzieje, to wtedy czuje ze zyje i wszystko mi sie chce i robie wszystko 100 razy szybciej i lepiej

Aniu no zakupki tylko pozazdroscic :rolleyes: bedzie działo, oj bedzie

Wyturlałam sie na spacerek ale głowa mnie rozbolała chyba jeszcze nie do konca to choróbsko pogoniłam:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry